×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)
×

Yellow Cab Sko

0 treff

Yellow Cab sko ? Hvem, hva og hvor

Det hele startet på en beskjeden liten fabrikk i Amsterdam i 1992. Et nytt skomerke og konsepte ble lansert, grunnleggerne oppfattet det eksisterende motebildet som for smalt, og ønsket heller å designe noe de selv ville gå med, med inspirasjon fra gatene i New York Det viste seg fort at kolleksjonen av Yellow Cab raskt ble en hit for mange som hadde blitt lei av den "normale" trenden. De elsket den innovative, originale, spennende «Yellow Cab» stilen. Yellow Cab har vært en av de mest vellykkede skomerkene gjennom det seneste tiåret. Gjennom årene har konseptet utviklet seg til en større samling av både sko, støvler og sandaler, som alle representerer en original identitet.

Yellow Cab er en følelse, spenning ? en livsstil

All Yellow Cab skoene har en svært sterk og særegen identitet. De typiske kjennetegnene er: Originalt og enkelt design, en upolert finish, 100% naturlig materiale, såler av bildekk, perfekt passform og behagelige innersåler av ekte lær.

Kjøp Yellow Cab på nettet

Vil du også ta del av Yellow Cabs enestående stil, kan du velge mellom mange flotte modeller hos oss på Brandos. Brandos spanderer rask leveranse med fri retur og åpent kjøp i 30 dager, så ikke nøl ? kjøp dine favoritter hos oss.

Side 1 av 1

0 treff