×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)
×
29.10.2020: Leveransene våre fortsetter som vanlig, 1-4 virkedager
OUTLET30-70%

Vincent Sko

26 treff
Side 1 av 1

Vincent - "A big step for small feet".

Selskapet Vincent ble stiftet i 1999 og er i dag en godt etablert merkevare med mange butikker over hele verden. Det hele begynte da Thomas Elbaum og Patrick Österman bestemte seg for å kjøpe et par barnesko som en gave, men ikke kunne finne noen de likte. Thomas og Patrick har erfaring fra ulike områder i mote -og modellverden, og fant ut at de ville designe sin egen kolleksjon av barnesko. Kolleksjonene har høstet internasjonal anerkjennelse fra italienske Vogue Bambini blant andre. Vincent har blitt et kjent navn og er blant barnas favoritt i Skandinavia.

Stilfulle sko for føtter som vokser

Vincent produserer barnesko for alle typer vær og føtter. Fra den aller første skoen til gummistøvler for våte og gjørmete eventyr, ønsker Vincent å tilby morsomme og funky design i kombinasjon med topp kvaliteten og konstruksjon sånn at barna kan leke dagen lang uten å bli slitne i føttene. Det svenske designteamet jobber med veletablerte produsenter for å sikre at produktene oppfyller høye kvalitetskrav. Alle skoene er designet med barnets komfort og sikkerhet som prioritet og for å gir den beste støtten til føtter som vokser.

Kjøp Vincent på nettet

Her på Brandos finner du et stort utvalg av fargerike og flotte barnesko fra Vincent. Brandos spanderer fri retur og har åpent kjøp i 30 dager, så ikke nøl - kjøp favorittskoene idag!

Vis mer...Vis mindre...

26 treff