Varmeforet

1 054 treff

Varmeforede sko for varme føtter til tross for kulde

Når vinteren og kulden kommer, er det fantastisk herlig å ha varmeforede sko som tåler både sterk vind og snøslaps når du venter på bussen i tillegg til pulserende fonner av nysnø. Med varmeforede sko holder du kulden unna og kan føle deg varm og komfortabel, også i årets kaldeste måneder. På disse sidene finner du varmeforede sko i ulike materialer og modeller, både vannavvisende, herlige og flotte. Selvfølgelig er det også varmeforede sko for både dame, herre og barn her. Klikk deg fram mellom modellene og velg ut dine favoritter, og se fram til varme føtter til tross for minusgrader!

Varmeforet gjennom historien

Mennesker har alltid lett etter oppfinnelser som kan gjøre saker og ting en anelse bedre. Varmeforede sko var en av disse oppfinnelsene. Det er ytterst vanskelig og vite nøyaktig hvor og når de varmeforede skoene ble oppfunnet, men vi tør å gjette på at det var noen i nærheten av våre breddegrader som oppfant dem. Varmeforede sko har på 1900-tallet og 2000-tallet utviklet seg mye på grunn av nye metoder for å gjøre dem vannavvisende og vindsikre, noe som har ført til mye deiligere og varmere sko enn vi noensinne har kunnet glede oss over før.

Pass på de varmeforede skoene dine

Om vinteren saltes veiene våre, slik at det skal være lettere for oss å gå på dem når det ellers hadde vært glatt, noe som jo er flott, slik at vi kan unngå skader. Men salt sliter på skoene, og derfor er det anbefalt å rengjøre vintersko og varmeforede sko ofte når det er snø ute. Saltet kan ellers tørke ut skoene og ødelegge dem, spesielt hvis de er laget av skinn, som er følsomt mot saltet. Om du derimot regelmessig rengjør skoene, holder de lenger.

Med nye teknikker kan også smale sko være varme

Med nye teknikker har også moteindustrien kunnet satse mer på varmeforede sko som også er flotte. I dag er det enkelt å finne fine og moteriktige sko som er varmeforede. Her på Brandos finner du alt fra rene støvler og gummistøvler med varmt for til smale skinnstøvler med varmefor. Vi har mange kjente og kvalitative merker å tilby, som for eksempel det svenske Shepherd, Timberland, Ecco og Vagabond.
Side 1 av 18

1054 treff