×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)
×
20.10.2020: Leveransene våre fortsetter som vanlig, 1-4 virkedager
OUTLET30-70%

Tretorn Sko

36 treff
Side 1 av 1

Tretorn ? sneakers og gummistøvler egnet for sport og friluftsliv.

Tretorn er et svensk merke som ble grunnlagt av Henry Dunker i Helsingborg i slutten av 1800-tallet. På 30-tallet begynte Tretorn å lage sport-sko med stor suksess. Tretorn gummistøvler har blitt brukt av alt fra seilere og friluftsmennesker til motebevisste mennesker som vil ha kule støvler i regnet.

Støvler og sneakers av høy kvalitet

Tretorns lange erfaring av å lage gummistøvler og sko gjør at produktene har et høyt nivå på kvaliteten. Tretorn gummistøvler og sko er først og fremst laget for å være praktiske og funksjonelle, men designen følger også med på seneste mote. Kombinasjonen av funksjon og design har gjort at Tretorn har blitt et respektert og populært merke blant alle som liker sko som kan brukes i all slags vær.

Gummistøvler og sneakers for alle stiler og til alle anledninger.

Det er stor variasjon mellom Tretorms støvler og sko. Du finner sko for all slags vær, og fra friluftsliv og hagearbeid til kule sneakers for den urbane byvandreren. Tretor har skikkelige tursko for vildmarkslivet, vinterstøvler med foring som holder føttene både tørre og varme og gummistøvler i herlige, klare farger for bybruk. Tretorns sneakers av GoreTex har blitt en storfavoritt blant sneakerfans, siden de kan brukes gjennom hele vinteren. Tretorns canvas-sneakers er en etterspurt gjennom hele sommerhalvåret.

Slik tar du vare på dine Tretorn gummistøvler.

Vask gummistøvlene jevnlig med lunkent vann og såpe. Undvik vaskemidler og skrubbing med grov børste. La skoene tørke i romtemperatur og undvik kontakt med varmeelementer. Oppbevar støvlene mørkt og svalt med skaftet oppover. Som pleie for gummistøvlenes overflate anbefales silikonolje eller glycerin.

Kjøp Tretorn på nettet

Du finner et stort utvalg av Tretorn sko og gummistøvler på Brandos.no for både kvinner, menn og barn. Vi spanderer rask leveranse med fri retur og åpent kjøp i 30 dager, så ikke nøl ? kjøp dine favoritter hos oss.

Vis mer...Vis mindre...

36 treff