×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)
×
01.10.2020: Leveransene våre fortsetter som vanlig, 1-4 virkedager
OUTLET30-70%

Tommy Hilfiger Sko

141 treff
Side 1 av 3

Tommy Hilfiger ? et av de største motehusene i USA.

Tommy Hilfiger er mannen bak merket med samme navn. Han grunnla Tommy Hilfiger i 1982. Blandt hans kolleksjoner finner man idag herreklær, dameklær, jeans, sko, parfyme, vesker, accessoarer, innredning og klokker. I 1995 fikk Tommy Hilfiger pris for Årets herremote-designer av Council of Fashion Designers of America. Merket tilhører idag et av de største motehusene i USA, og virksomheten er knyttet til New York.

Tommy Hilfiger sko representerer en avslappet og velkledd stil.

Tommy Hilfiger sko go klær designes under slagordet ?Classic, American, Cool?: en amerikansk stil som er klassisk men som alltid ligger på linje med dagens trender. Resultatet er sko og klær som alltid føles ?rett?. Tommy Hilfiger representerer en avslappet velkledd stil med røtter fra den amerikanske østkysten. Tommy Hilfiger sko lages av førsteklasses materialer. Sømmer og detaljer beviser at dette er et førsteklasses produkt.

Kjøp Tommy Hilfiger på nettet.

Her på Brandos finner du et stort utvalg av Tommy Hilfiger sko for både kvinner og menn. Vi spanderer rask leveranse med fri retur og åpent kjøp i 30 dager, så ikke nøl ? kjøp dine favoritter hos oss.

Vis mer...Vis mindre...

141 treff