×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)
×
28.10.2020: Leveransene våre fortsetter som vanlig, 1-4 virkedager
OUTLET30-70%

Tøfler

589 treff
Side 1 av 10

Tøfler – fra tresko til flip flops

I kategorien tøfler her på Brandos finner du alt fra flip flops til sandaler, alt for at du skal kunne finne sko til innendørs- og utendørsbruk som er komfortable for akkurat deg. For det er jo slik at tøfler betyr forskjellige ting for forskjellige mennesker. Noen tenker på tresko som tøfler, mens andre ser for seg innesko med remmer når de hører ordet tøfler. Derfor har vi rett og slett samlet alle typer sko som kan brukes som tøfler i denne kategorien. Vi håper at det hjelper deg å finne akkurat de tøflene du er ute etter, uansett om det er myke saueullstøfler, Birkenstocksandaler eller Crocs.

Tøffelens historie

Tøfler har blitt brukt i uminnelige tider, spesielt i store deler av Asia, der det har vært sett på som svært pent og pyntelig å bruke tøfler (sannsynligvis fordi den som har tøfler, formodentlig ikke måtte jobbe for pengene). I den vestlige verden har tøflene blitt populære i takt med at vi har fått mer fritid. I vesten var tøfler opprinnelig kun til innebruk i hjemmet, men nå har de også gjort sitt inntog i arbeidslivet, hvor de ofte brukes av for eksempel barnehageassistenter og sykepleiere som trenger komfortable og ergonomiske innesko til lange dager på bena på jobb.

Tøfler trenger også vedlikehold

Akkurat som alle andre sko, trenger tøfler stell for at de skal vare lenge. Sjekk alltid vedlikeholdstipsene til de nye skoene dine, så vet du hvordan du best kan ta vare på dem. Tøfler som skal brukes utendørs bør impregneres med et dertil egnet produkt så de støter fra seg vann og smuss. Selv helt enkle tøfler som flip flops har godt av litt vedlikehold. Med flip flops kan du fjerne smuss og oppbevare skoene så de bevarer fasongen og ikke er eksponert for direkte sol og store temperaturforskjeller.

Tøfler på motenHvem husker ikke Crocs-tøffelens storhetsperiode tidlig på 2000-tallet? Tøfler har vært en del av motebildet både før og etter Crocs, og i dag er det spesielt Birkenstock-typen som er populær, noe du som setter pris på komfort, sikkert er svært fornøyd med. Hos oss på Brandos finner du tøfler fra merker som spesialiserer seg på akkurat dette, som Birkenstock og Crocs, men også fra merker som hovedsakelig lager vanlige sko, som for eksempel svenske Kavat og Shepherd (som lager fantastiske saueulltøfler til kosekvelder på sofaen). Vi har så klart også flipflop-enes konge, Havaianas!

Vis mer...Vis mindre...

589 treff