Støvletter

1 665 treff

Støvletter – det perfekte tilbehør når du vil løfte stilen

Støvletter er de perfekte skoene når du vil tilføre antrekket ditt det lille ekstra. De er enklere å kombinere med klær enn støvler, siden du ikke er låst til enten å gjemme buksene inni høye skaft eller ha skjørtet utenpå dem, de er friere enn vanlige støvler, men gir deg fortsatt et mer pyntet uttrykk enn et par sneakers. Støvletten er også perfekt på høsten, før du må begynne å bruke boots siden temperaturene ennå ikke har sunket til under null, og hvis det skulle bli kaldt, finnes det også varmeforede støvletter til deg som vil være fin også da!

Støvlettens historie

Støvlettens historie er en del av kvinnehistorien. Støvler har eksistert i flere århundrer, men de ble lenge hovedsakelig brukt av menn, og det var ikke før på 1800-tallet at det begynte å bli vanlig at kvinner brukte støvler. Etterhvert ble det moderne med høyere skaft med snøring på støvlene. Da kvinnenes skjørt ble kortere på begynnelsen av 1900-tallet, ble støvlene synlige, og dermed begynte man å eksperimentere med hvordan modellene skulle se ut. Støvlettene var enklere rent materialmessig, med hæler og høye skaft, og de ble raskt populære.

Ta vare på støvlettene dine

Støvletter trenger vedlikehold for å vare lenge og se fine ut ved alle anledninger, akkurat som alle andre sko. Sko av skinn bør alltid impregneres før første gangs bruk, og deretter med jevne mellomrom for å opprettholde de vann- og smussavstøtende egenskapene. Hvis støvlettene dine skulle bli skitne, anbefaler vi at du gnir på flekkene med en fuktig klut, eventuelt kan du bruke en skobørste, avhengig av materialet. Les alltid vedlikeholdsrådene for støvlettene dine og materialet de er lagd av, så kan du ta vare på dem på best mulig måte.

Støvletter fra kjente merker på Brandos

På Brandos finner du støvletter i mange forskjellige modeller og stiler. Med eller uten hæl, med platå, i ulike materialer og farger. Her finner du støvletter fra blant annet svenske Vagabond, tyske Tamaris eller Esprit, og til og med fra store merker som Tommy Hilfiger. Velg og vrak mellom modellene for å finne de perfekte støvlettene til antrekket ditt. Vi tar inn modeller fra både budsjettmerker og high fashion-merker, og her finner du alt fra Ten Points til Rodebjer. Så unn deg et par nye, fantastiske støvletter til høsten!
Side 1 av 28

1665 treff