×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)
×
20.09.2020: Leveransene våre fortsetter som vanlig, 1-4 virkedager
OUTLET30-70%

Springyard Sko

2 treff
Side 1 av 1

Ta vare på skoene med Springyard

Springyard sko har alt til alle sko for å holde dem slitesterke, fine og behagelige, så du kan bruke dem så lenge du vil uten å måtte kjøpe nye.

Gå alt vær i møte

Springyard er opptatt av at du skal være fornøyd med dine sko, og det innebærer at du skal kunne passe på skoene dine så de er så fine som mulig og holder så lenge som mulig. Med Springyard skopleie er dette både trygt, lettvint og billig. Uansett stoff, fra skinn og lær til canvas og syntetisk kan du stole på at de har det du ser etter. Sprayer til rengjøring og vedlikehold, børster og kremer, alt kan skaffes hos Springyard. Gå sommer og vinter, snø, regn og sol i møte med sko som holder seg fine og slitesterke uansett, takket være våre produkter.

Springyard sko og vedlikehold

Vedlikehold av sko er enkelt når du bruker Springyards produkter. Her finner du alt du trenger for å ta vare på skoene dine på alle måter. Springyard skohorn gjør at du lett får foten nedi skoen uten å bøye kanten unødvendig og du unngår dermed slitasje og nedtråkking. Dermed beholder du den behagelige omslutningen av foten som den skal være, så lenge som mulig. Springyard impregnering hjelper deg med å holde skoene vanntette og flekkfrie, samt forebygger slitasje på stoffet om du kombinerer med våre andre produkter, som rengjøringsspray og skokrem for lærsko, samt børster med en av våre skobørster.

Alt til skoene dine

Springyard sko selger alt til vedlikehold av spesielt lær- og skinnsko. Du kan velge mellom to skobørster, den ene i tre og den andre i plast, i tillegg til én skokrem for brunt lær og én for svart, samt renovator som forlenger lær- og skinnskoens livslengde og forhindrer uttørking. Impregneringssprayen og rengjøringssprayen kan anvendes til sko i alle materialer, for å holde dem vanntette, slitesterke og rene. Samtlige sprayer og kremer er laget uten skadelige stoffer så du trygt kan behandle skoene dine. Hos Springyard får du også et skohorn av tre med lærreim som enkelt lar deg gli foten ned i skoen.

Vis mer...Vis mindre...

2 treff