×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)
×
29.10.2020: Leveransene våre fortsetter som vanlig, 1-4 virkedager
OUTLET30-70%

Sportsko

1 975 treff
Side 1 av 33

Sportssko - alt mellom fotball og yoga

Når noen sier sportssko, tenker du kanskje spontant på ballsport eller løping, men faktum er at i denne kategorien inngår også rene fritidssko, walkingsko, yogasko og alle andre typer sko som brukes for å utøve en eller annen form for aktivitet. Om du leter etter et par sportssko til å bruke som fritidssko, er det ikke så veldig nøye hvilken type du velger, så lenge du trives i dem og de passer til føttene dine, men om du driver med sport, kan det være lurt å rådføre seg med en trener eller en annen dyktig person, slik at du vet nøyaktig hva slags sko du trenger!

Sportsskoene ble utviklet på 1900-tallet

I dag er det nesten vanskelig å tenke seg at Converse All Stars først ble utviklet for å brukes som basketsko på 1920-tallet. Men slik var det, og mange er de skoene som først ble utviklet for en eller annen sport, og som vi i dag benytter som sneakers i hverdagen. Nike Air og adidas Stan Smith er noen modeller som er verdt å nevne i denne sammenhengen. Sportsskoene har virkelig opplevd litt av en revolusjon på 1900-tallet og det tidlige 2000-tallet, og med nye teknikker og vitenskapelige metoder utvikler de store merkene skoene sine for å bli enda lettere, enda mer robuste og enda bedre utformet for de ulike sportsgrenene, og ikke minst - for dine føtter!

Stell av sportssko

Sportssko kan være de skoene vi eier som får mest juling. Vi svetter i dem, vi løper på sølete veier, og vi sparker ball på grønne fotballbaner. For at skoene ikke skal bli utslitte før tiden, anbefaler vi at du følger rådene for stell for akkurat dine nye sko. Generelt kan vi imidlertid tipse om at sko som har blitt våte, bør tørkes i normal romtemperatur, eventuelt med avispapir på innsiden for å trekke ut fuktigheten. Dette fordi sportssko ofte er behandlet slik at de får spesielle egenskaper, og disse egenskapene kan ta skade når du tørker skoene i for eksempel et tørkeskap eller en skovarmer.

Sportssko på BrandosDet finnes enkelte giganter i sportsskoverdenen, og vi kjenner trolig til dem alle: Nike, adidas, Puma, Reebok og Asics for å nevne noen. Her finner du dem alle, men du finner også mindre merker og ”vanlige” skomerker som også har designet sportssko av ulike slag. Hos oss finner du et bredt utvalg av sportssko som passer for både fritidsbehov og ren sportsutøvelse. Så uansett om du leter etter et par herlige sneakers til hverdagsbruk eller et par perfekte fotballsko, så har vi alternativer for deg!

Vis mer...Vis mindre...

1975 treff