×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)
×
25.10.2020: Leveransene våre fortsetter som vanlig, 1-4 virkedager
OUTLET30-70%

Sneakers

350 treff
Side 1 av 6

Sneakers – den hotteste skoen akkurat nå

Sneakers, joggesko, løpesko… Kjært barn har mange navn, og at sneakers er her for å bli, både som fashion statements og som sportsko, det er sikkert og visst! Det egentlig ganske enkelt designet, med en såle som vanligvis er av gummi eller syntetisk materiale, og en overdel som kan varieres i det uendelige, gjør sneakers til det ultimate verktøyet for å gjøre antrekket ditt litt morsommere, kulere, finere, heftigere, mer fargerikt, eller hva enn du ønsker å oppnå! Velg og vrak blant sneakers fra mange kule merker hos oss på Brandos, og skaff deg verktøyet du trenger for å oppdatere din personlige stil!

Sneakerens historie

Sneakers som skomodell kan spores tilbake til 1800-tallet, og den ble da først og fremst brukt til idrett helt fram til midten av 1900-tallet. Forskjellige sneakers ble utviklet til forskjellig sport, for eksempel utviklet Converse de verdensberømte All Stars til basket, mens adidas lagde sko til sprintere og tennisspillere. Men i takt med at ungdommer og motefolk begynte å bruke sneakers, satte merkene i gang med å produsere sneakers beregnet på folk flest. Med modeller som AllStars, NikeJordan, adidas Stan Smith og NikeAir ble sneakers en del av hverdagsuniformen vår, og i dag finner du et par kule sneakers i enhver garderobe.

Ta vare på sneakersene dine

Siden sneakers kommer i så mange forskjellige materialer, alt fra skinn og kanvas til mesh- og syntetisk materiale, er det viktig at du alltid sjekker vedlikeholdstipsene til sneakersene du har valgt ut før du begynner å bruke dem. Følg vedlikeholdsråådene, så vil skoene vare lenger. Generelt sett kan vi si at de fleste sko har godt av å bli renset hvis de har blitt utsatt for smuss. Bruk en fuktig klut og en myk skobørste for å løsne og fjerne smuss, og sett skoene til tørk i et godt ventilert rom, gjerne med avispapir i skoene, da trekker du ut fukten fortere.

Kule sneakers fra kjente merker/3> Her på Brandos finner du sneakers fra alle de store, velkjente og klassiske merkene, som for eksempel adidas, Reebok, Nike, Converse og Puma, men også fra mindre produsenter som satser på egne design og nye uttrykk. Verdt å nevne er blant annet Sneaky Steve og amerikanske Sketchers. Til barna er det perfekt med et par solide kvalitetssneakers fra svenske Kavat. En ting er i hvert fall sikkert, og det er at det finnes sneakers til enhver stil her på Brandos!

Vis mer...Vis mindre...

350 treff