×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)
×
29.10.2020: Leveransene våre fortsetter som vanlig, 1-4 virkedager
OUTLET30-70%

Sebago Sko

55 treff
Side 1 av 1

Sebago sko - seilersko New England Style

Sebago Marine Classics er en kolleksjon med tøy for folk som lever på og ved havet store deler av året. Inspirert av røttene på USA's østkyst og med samme engasjemang som i tøyproduksjonen har skoene utviklets og produseres for den kresne bruker.

Sebago sko - et ekte håndtverk

Sebago skosortiment er ikke kun Docksides, selvom de har vært et forbilde for alle seilersko rundt om i verden og brukes som et generelt begrep for denne type sko. I dag finnes det også tekniske seilersko i nye materialer, som er utviklet i samarbeide med verdens førende seilere. Alle Sebago sko er fremstilt med det samme engasjemang i dag som i 1946, når den første Docksides ble levert. Genuine amerikanske håndtverksmetoder utvikler seg konstant for på best mulig måte utnytte materialer og teknologi. Grunnlaget for Sebago sko er teknikken som indianerne brukte til å sy sine mokkasiner. På samme måte som indianerne stilte krav på sine sko, at de skulle tåle et aktivt bruk og være komfortable, holdbare og lydløse stiller Sebagos kunder krav på deres sko. Krav som Sebago oppfyller uten å gi avkall på hverken komfort, funksjon eller utseende.

Kjøp Sebago sko online

For en fin seilerstil, kan du finne din Sebago sko hos oss på Brandos, vi har masser av modeller til både herrer og damer. Velkommen!

Vis mer...Vis mindre...

55 treff