×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)
×
26.10.2020: Leveransene våre fortsetter som vanlig, 1-4 virkedager
OUTLET30-70%

153 treff
Side 1 av 3

Sandaler - sommersko med mange bruksområder

Sandaler er jo tradisjonelt sommersko som brukes i årets varmeste måneder. Og jovisst er det herlig å lufte føttene, og kanskje til og med kunne ta litt neglelakk på tåneglene for å hete opp looken med sandalene dine litt ekstra? Men sandaler omfatter også tøfler av alle slag, samt høyhælte sandaler som definitivt kan brukes hele året til fine kjoler eller hvorfor ikke til dressbukser. Tøfler er jo også utmerkede innesko som også fungerer hele året. Når det er sagt, så forstår du sikkert at det finnes sandaler for en mengde anledninger, og vi har samlet alle våre modeller her!

Sandaler har vært brukt til alle tider

De eldste sandalene som vi har funnet, antas å være ca. 10 000 år gamle, og de ble oppdaget i en grotte i Oregon i USA. Sandaler er egentlig et gresk ord, noe som i hvert fall påviser at grekerne brukte sandaler. Siden grekernes tid har sandalenes utforming og modellrikdom blitt utviklet og utvidet, og i dag finnes det utrolige mengder av utførelser å velge mellom. De gamle greske sandalene består likevel, og dukker rett som det er opp i motemagasinene som den nye innesandalen.

Plei sandalene dine

Sandaler finnes i nesten like mange materialer som det finnes modeller, alt fra plast til lær og stoff. Derfor er det viktig at du sjekker vedlikeholdsrådene for sandalene når du får dem hjem. På den måten kan du ta vare på dem på en god måte, slik at de holder sesong etter sesong. Et tips er likevel at selv om sandaler ofte er helt åpne, så har de godt av å bli impregnert før bruk. Ikke så mye for at skoene skal bli vanntette, men for at materialet ikke skal slites ut. Impregneringen beskytter nemlig materialet fra fukt og smuss, to av de mest slitende faktorene når det kommer til sko.

Sandaler på BrandosPå Brandos finner du alt fra de siste moteriktige sandalene til komfortable vandresandaler for utflukter om sommeren. Vi har også fotriktige og klassiske tøfler fra Birkenstock samt flipflops og høyhælte sandaler, alt for at du skal ha sandaler for alle anledninger. Store merker som Gant og Michael Kors forenes med svenske klassikere som Mohedatoffeln og Vagabond. Selvsagt kan både dame, herre og barn finne sine nye favorittsandaler hos Brandos!

Vis mer...Vis mindre...

153 treff