×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)
×
28.10.2020: Leveransene våre fortsetter som vanlig, 1-4 virkedager
OUTLET30-70%

Salomon Sko

46 treff
Side 1 av 1

Salomon - det hele startet med ski-bindinger

Salomon ble grunnlagt av far og sønn Francois Georges Salomon i 1947. I et lite studio i de franske Alpene gjorde de bindinger for alpint. Georges Salomon var oppfinneren av "the skade", en del på skien som sikrer tåen og som forbedret skiene betydelig. Denne tåbeskyttelsen ble oppkalt etter Emile Allais, den beste alpinisten på denne tiden. I 1970 utvidet Salomon sitt produktspekter til klær, vesker og annet. Det var ikke før 1979 at Salomon utviklet og solgte den første alpine skistøvelen.

Salomon - spesielt designet for sportsko og klær.

Salomon har i mer enn 50 års erfaring i å lage sportsklær og har vokst til et selskap med mer enn 40 datterselskaper. Salomon produkter er tilgjengelige i 160 land. dag er lager selskapet en rekke produkter og utstyr spesielt beregnet for ulike sesonger, inkludert (sport) sko og klær. Salomon ønsker også å ta ansvar for å redusere den negative miljøpåvirkningen av virksomheten og har som mål å stimulere til økt bevissthet blant ansatte og partnere i Salomon.

Kjøp Salomon på nettet

Her på Brandos finner du et stort utvalg av Salomon for både damer, herrer og barn. Brandos spanderer rask leveranse med fri retur og åpent kjøp i 30 dager, så ikke nøl ? kjøp dine favoritter hos oss!

Vis mer...Vis mindre...

46 treff