×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)
×

Rokin Sko

0 treff

Rokin sko er et svensk skomerke av internasjonell klasse

Rokin er et moderne, svensk skomerke med ambisjoner. Målet er å skape et varemerke for det internasjonelle markedet, med sko av høy kvalitet og klassisk stil.Grunnleggeren av varemerket er Christoffer Brattin fra Göteborg, han designer også alle skoene selv. Etter fem år som designer for Tommy Hilfiger Footwear ønsket Christoffer Brattin nye utfordringer. Under navnet Rokin lager han nå skoene som han alltid har ønsket, med klare influenser fra 1970 - og 80-talls mote. For Christoffer ble de fem årene som hos Tommy Hilfiger den erfaringen han trengte for å starte for seg selv. Rokin har blitt mottatt med åpne armer av både forhandlere og moteblader, og selges idag i land som Sverige, Portugal, Spania, Grekenland og Italia.

Klassiske sko og boots med uventede detaljer

For Rokin er det detaljenene som utgjør hele forskjellen. Designen er en kombinasjon av fortid og nåtid. Målet er å gi konsumenten stil, og ikke bare å følge seneste trend. Fokuset ligger på klassiske herremodeller som har blitt oppdatert med moderne eller uventede detaljer. Man kan tydelig se musikalske innflytelser i designet - punk, rock og indiepop, samt skate, surfing og andre subkulturer fra 1970 - og 80-tallet. Duen er Rokins symbol, som representerer målgruppen på flere måter: det er den sosiale byboern som ofte blir sett på torg og små sidegater i alle verdens store byer, er som ikke er redd for for å bli sett. Det er også et symbol på fred og kjærlighet, akkurat som det er et provoserende element i den store byen, slik Rokin ønsker at merket blir oppfattet.

Utvalgte materialer av høy kvalitet

Framstilling av sko og støvler er basert på tradisjonell skomakerhåndverk. Rokin bruker bare ekte skinn og kvalitetsmaterialer som oppfyller de høyeste krav til komfort, holdbarhet og finish i designen.

Kjøp Rokin sko og boots på nettet

Kjøp dine Rokin sko direkte på nettet! Her hos Brandos finner du flere modeller fra Rokin å velge mellom. Brandos spanderer rask leveranse med fri retur og åpent kjøp i 30 dager, så ikke nøl ? kjøp dine favoritter hos oss!

Side 1 av 1

0 treff