×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)
×
11.08.2020: Leveransene våre fortsetter som vanlig, 1-4 virkedager
OUTLET30-70%

Paul Smith Sko

0 treff
Side 1 av 1

Paul Smith sko ? essensen av britisk stil

Den engelske motedesigneren Sir Paul Smith er en av moteindustriens mest anerkjente designere for herremote, og er i dag en ledende representant for den britiske stilen. Et kjennetegn for Paul Smiths design er de smale stripene og fargede mønsteret som finnes på nesten alle plaggene og skoene.I 1976 lanserte Pauls Smith sin første kolleksjon i Paris. Under de neste 20 årene etablerte Paul Smith seg som en svært framgangsrik designer med evnen til å starte trender som strekker seg lengre enn bare til klær og sko. Pauls Smith er fortsatt involvert i alle delene av virksomheten, desingen, materialvalg og godkjenner butikkene og utviklingen av bedriften. Det sies å være en del av grunnen til hvorfor merket har beholdt sin unike profil og unik posisjon i flere år, selv om virksomheten har vokst enormt. Gjennom hele sin karriere har Pauls Smith beholdt sin humoristiske og lekne tilnærming til klassisk stil og tradisjonelt håndverk.

Sko og sneakers med kvalitet i finishen.

Paul Smith sko og sneakers er av høyeste kvalitet og har nøye utvalgte materialer. Designen foregår fortsatt i Nottingham, og majoriteten av Paul Smith sko og klær produseres i England og Italia. Det tradisjonelle håndverket er et utgangspunkt, som synes på skoens detaljer og finish.

Kjøp Paul Smith på nettet

Her på Brandos.no finner du Paul Smith sko og sneakers for menn. Brandos spanderer rask leveranse med fri retur og åpent kjøp i 30 dager, så ikke nøl ? kjøp dine favoritter hos oss!

Vis mer...Vis mindre...

0 treff