×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)
×
24.10.2020: Leveransene våre fortsetter som vanlig, 1-4 virkedager
OUTLET30-70%

Sko Online

71 treff
Side 1 av 2

Cellini sko for bryllup og ball

Merket Cellini lager brudesko og ballsko i ulike modeller til uvanlig bra priser. Cellini-sko passer perfekt også i de tilfellene du vil være litt ekstra fin. Alle Cellini brudesko er laget i satin, som gjør at skoene har en vakker glans. Brudeskoene lages mest i offwhite og champagnefargete nyanser. Ballskoene og festskoene lages i svart satin og i herlige dype røde nyanser.

Cellini brudesko og ballsko i flere klassiske, elegante modeller

Cellini brudesko og ballsko finnes i mange klassiske og elegante modeller. Det tidløse, alltid like aktuelle designet gjør at Cellini-sko blir festfavoritten i mange år framover.

Flotte bryllupssko som sitter bra på foten

Bryllupsskoene har hæler med passelig høyde så du kan ha det behagelig gjennom hele dagen, og også danse deg gjennom hele kvelden! Flere av Cellini-sko har remmer eller bånd som både fungerer som design-elementer samtidig som de justerer skoen slik at den sitter ekstra bra på foten. Det samme gjelder for alle modellene, ikke bare brudeskoene.

Kjøp Cellini på nettet

På Brandos.no finner du flere flotte modeller av Cellini til bryllup, ball og fest. Brandos spanderer rask leveranse med fri retur og åpent kjøp i 30 dager, så ikke nøl ? kjøp dine favoritter hos oss!

Vis mer...Vis mindre...

71 treff