×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)
×
20.09.2020: Leveransene våre fortsetter som vanlig, 1-4 virkedager
OUTLET30-70%

Mexx Sko

5 treff
Side 1 av 1

Mexx sko ? et amerikanske skomerke som betyr kyss

Mexx ble gunnlagt i 1980 og ble navngitt i 1986 av initialene til de to tidligere merkevarene Moustache (for menn) og Emanuelle (for kvinner) ble slått sammen med tegn for to kyss, «XX». Siden dette har selskapet vokst betydelig og er idag eid av den amerikanske mote-gruppen Liz Claiborne Inc., som også har merker Juicy Couture, DKNY Jeans, Narciso Rodriguez og Kate Spade, etc.

Mexx sko står for motebevisst kvalitet som holder

Mexx er rettet mot bevisste kvinner som ønsker kvalitet til en overkommelig pris. Designen er moteriktig samtidig som den har en klassisk bakgrunn, noe som gjør at produkter fra Mexx holder lenge og føles «rett» gjennom flere sesonger.

Mexx-sko ? klassisk design med en feminin touch

I kolleksjonen til Mexx inneholder blant annet boots, støvler, ballerinasko, pumper, loafers og sandaler. Materialene er skinn eller semsket skinn, noe som gjør skoene holdbare og behagelige. Designet er feminint med en klassisk touch og hælene er utformet med tanke på at du skal kunne være stilig, men også komfortabel når man går med skoene. Mexx sko ofte har spesielle egenskaper som gjør at de føles spesielle.

Kjøp Mexx på nettet

Her på Brandos finner du sko fra Mexx i flere ulike modeller og farger. Brandos spanderer rask leveranse med fri retur og åpent kjøp i 30 dager, så ikke nøl ? kjøp dine favoritter hos oss!

Vis mer...Vis mindre...

5 treff