Lave Sko

3 206 treff

Lave sko - en behagelig måte å ta seg gjennom livet på

Lave sko er de ultimate skoene for hverdagslivet ditt, uansett om du er mann, kvinne eller barn. Derfor finner du et svært stort utvalg av lave sko her hos oss på Brandos, slik at du skal kunne finne sko for alle sesonger, outfits og behov. For i kategorien lave sko inngår jo alt fra støvler og spasersko til fine sandaler og loafers. Listen kan gjøres lang, men en ting har lave sko til felles - der er anvendelige!

Lave sko fikk en boom på 1900-tallet

De lave skoenes utvikling fra i prinsippet å være enten pensko eller arbeidssko til å bli en ekslosjon av farger, modeller og funksjoner tok egentlig ikke fart før på 1900-tallet. Det var da vi mennesker begynte å få råd til å kjøpe flere sko enn ett par, og det var da vi mennesker trengte mer enn ett par sko. På den måten oppsto modeller som sandaler, (som jo egentlig har eksistert siden romertiden, men som ikke har fått noe oppsving før på 1900-tallet igjen), loafers og for ikke å glemme - våre elskede sneakers.

Skopleie for dine lave sko

Fordelen med lave sko er at hælen som regel ikke slites ut like raskt som på et par høyhælte sko. Når det er sagt, kan det imidlertid være lurt å sjekke hælen på skoen av og til, spesielt hvis du vet med deg selv at du setter hælen hardt ned når du går. På den måten kan du få skiftet hælene på skoene hos en skomaker før de blir helt utslitte. Som alltid når det gjelder sko, anbefaler vi at du leser vedlikeholdsrådene for de nye skoene dine før du bruker dem. Da får du vite om du må impregnere skoene før bruk, og hva slags type rengjøring og skopleie du skal bruke for å holde dem fine og pene lenger.

En verden av lave sko

Her på Brandos har vi samlet alle våre lave sko i denne kategorien. For å gjøre det enklere for deg å finne akkurat det du leter etter, kan du skrive inn søkeord i søkefeltet. Du kan for eksempel velge sko etter farge, størrelse eller skotype. Her kan du også velge mellom de ulike merkene vi har er på Brandos, og når det gjelder merker, tør vi nesten å love at utvalget ikke kommer til å skuffe deg. Alt fra Nike, adidas og Reebok til Lloyd, Oscar Jacobson og Tiger of Sweden finner du i vårt sortiment.
Side 1 av 54

3206 treff