×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)
×
29.10.2020: Leveransene våre fortsetter som vanlig, 1-4 virkedager
OUTLET30-70%

Jana Sko

84 treff
Få igjen
Side 1 av 2

Jana sko

Jana har et stort utvalg av komfortable sko i det aller fineste skinnet. Alle Janas modeller er laget med en bred passform, noe som gjør at skoene skiller seg ut i mengden. Materialene som brukes er alltid av høy kvalitet. Skoene er myke, komfortable og har en perfekt passform. Designet av Jana-skoene er moderne og appellerer til kvinner som ønsker det lille ekstra. Jana lager store støvler, pumps, støvletter og sandaler til bra priser, og skoene selges i mange land.

Kvalitet och komfort

Jana har utviklet flere ulike teknologier som brukes i de ulike skomodellene Skoene med Jana soft-såler er svært komfortable takket være den fleksible sålen. Antishokk-demping minsker presset på korsrygg og ledd for hvert steg. Strech control støvler tilbyr en perfekt passform for alle størrelser. Jana Tex sko puster og og er vanntette, og sikrer tørre føtter. Jana Natural-skoene er produsert miljøvennlig og kun vegetabilsk garvet skinn brukes i produksjonen.

Kjøp Jana sko på nettet

Kjøp dine Jana sko nå direkte på nettet! Her på Brandos finner du flere ulike modeller å velge mellom. Brandos spanderer rask leveranse med fri retur og åpent kjøp i 30 dager, så ikke nøl ? kjøp dine favoritter hos oss!

Vis mer...Vis mindre...

84 treff