×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)
×
24.10.2020: Leveransene våre fortsetter som vanlig, 1-4 virkedager
OUTLET30-70%

Hummel Sko

40 treff
Side 1 av 1

Hummel - et dansk varemerke med en ærverdig historie.

Hummel er et dansk sko -og klesmerke med en lang historie. Hummel konsentrerer seg på sko -og klær for håndball og fotball. Selskapet ble stiftet under navnet Messmer & Co i Hamburg i 1919 av familien Messmer. De var tidlig ute med å bruke gummisåler på sko og støvler, som gjorde skoene veldig populære. I 1923 lanserte Hummel en kolleksjon med fokus på fotball, håndball og sykkelsko. Kolleksjonen ble så populær at et eget selskap som spesialiserer seg joggesko og klær, Hummel-Hummel, ble grunnlagt i 1935. I 1956 ble selskapet kjøp opp av Bernhard Weckenbrock, som døpte selskapet til Hummel og fokuserte virksomheten på håndball sko og fotballsko. I 1975 selges Hummel i store deler av Europa. Danskene Vodsgaard og Nielsen er ble også interesser i merket og kjøpe rettighetene for Danmark. I 1980 kjøpte de opp hele selskapet og Hummel har siden dette har hovedkontor i Århus i Danmark.

Hummel sko og klær på de store arenaer.

Hummel har en lang tradisjon som sponsor for fotball og håndball. Den første kontrakten som ble tegnet var i 1964 med klubben Grün Weiss Dankersen. Etter det følger en lang liste med sponsing med Hummel sko og klær til storlag i håndball og fotball. I 1980 sponser Hummel det danske Håndballforbundet. Hummel sko og klær er da sett på alle spillerne i det danske landslaget. Hummel har også vært involert i sposing av flere andre landslag og store fotballag som Real Madrid.

Hummel sko og klær har blitt sett på en rekke artister og stjerner

Hummel sko og klær har blitt sett på en rekke kjente personer som Robbie Williams, Pink, Melanie C, Justin Timberlake, Viggo Mortensen, Jessica Simpson, Jennifer Lopez og Paris Hilton.

Kjøp Hummel sko på nettet

Her på Brandos.no finner du mange ulike modeller av Hummel å velge mellom. Brandos spanderer rask leveranse med fri retur og åpent kjøp i 30 dager, så ikke nøl ? kjøp dine favoritter hos oss!

Vis mer...Vis mindre...

40 treff