×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)
×
03.08.2020: Leveransene våre fortsetter som vanlig, 1-4 virkedager
OUTLET30-70%

Høyhælte

1 971 treff
Side 1 av 33

Høyhælte sko i alle farger, modeller og stiler

Høyhælte sko kommer i så mange utførelser og høyder at det virkelig finnes et par for alle, uansett om du vil ha lave høye hæler eller stilettsko. Det finnes tusenvis av modeller å velge blant, og for å forenkle det for deg, har vi valgt ut høyhælte sko i ulike prisklasser, farger, modeller og merker, slik at du kan velge ut dine favoritter. Når det kommer til høyhælte sko, er det få skomodeller som gir så mye selvtillit og attitude, og takket være at de kan varieres i det uendelige, kan du virkelig finne din egen stil.

Høye hæler i historien

Fra å ha vært sko for både kvinner og menn som danset balett på 1600-tallets glansdager, til å være Carrie Bradshaws favoritter i Sex and the City - høyhælte sko er noe som aldri kommer til å gå av moten, og det er det gode grunner til. Med ulike motetrender har hælenes utseende endret seg, fra ofte å ha vært en ganske lav hæl på høyst 5 cm under lange kjoler på begynnelsen av 1900-tallet, til 1980-tallet da for eksempel stiletthælen gjorde sin store entré.

Ta vare på de høyhælte skoene dine

Når det gjelder høyhælte sko, har skoene, som du forstår, en høy hæl. Denne hælen må ofte tåle litt mer belastning enn hælen på vanlige lave sko, ettersom kraften fra frasparket blir mer sentrert på en liten overflate. Det innebærer at hælen har en tendens til å bli raskere utslitt. Kontroller derfor hælen ofte, og gå til en skomaker og få skiftet hælene når de holder på å bli utslitte, så vil du for en billig penge kunne fortsette å bruke de flotte høyhælte skoene i årevis framover.

Høyhælte sko på BrandosHer på Brandos finner du høyhælte sko i hundrevis av modeller. Det herlige med dagens mote er at du virkelig kan velge hæler etter din egen stil. Er du mest komfortabel i en lav hæl på jobben, da er det helt riktig for deg. Eller om du liker kilehæler til en fin kjole på lyse sommerfester? Herlig - da er du også helt innenfor. Liker du den slanke skandinaviske stilen med et par spisse svarte sko med høy hæl - ja, perfekt, også du er moteriktig. Uansett stil er høyhælte sko alltid et sikkert kort, ettersom det forhøyer enhver look. Her finner du høyhælte sko fra merker som Tiger of Sweden, Billi Bi, Hope, Tommy Hilfiger, Mohedatoffeln, Gant og Bianco.

Vis mer...Vis mindre...

1971 treff