×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)
×
24.10.2020: Leveransene våre fortsetter som vanlig, 1-4 virkedager
OUTLET30-70%

Sko Online

5 960 treff
Side 1 av 100

Billige barnesko – til lek og moro

Barnesko på salg fra Brandos outlet er nødt til å kunne tåle mye, samtidig som de bør være fine, slik at de både kan takle lek og herjing. De må også bli godkjent av kritiske barneøyne som vet nøyaktig hva de vil ha på føttene. Da er det flaks at barneskomarkedet rett og slett har eksplodert, og at det i dag finnes billige barnesko som både er fine, kule, morsomme, og først og fremst solide. Slik kan barn få lov til å være barn, uansett om de er det i et par mini-kopier av pappas Converse, eller i et par sneakers med selvlysende såler.

Barneskoenes historie

Barnesko var i lang tid ikke særlig forskjellige fra voksensko, siden barn ikke ble sett på som noe annet enn “små voksne”. Dermed ble skoene som regel bare miniutgaver av skoene foreldrene og andre voksne brukte. Det var ikke før på 1900-tallet, og spesielt andre halvdel av 1900-tallet, at barneskobransjen ble utviklet til det den er i dag, med sneakers, sandaler, gummistøvler og pensko som er spesielt lagd til barn og deres bevegelsesmønster med mye lek, løping og herjing.

Vedlikehold av barnesko fra Brandos outlet

Barnesko blir ofte utsatt for mer slitasje enn voksensko, og for at de skal vare lenge, er det viktig å ta vare på dem. Når skoene til barna har blitt skitne, anbefaler vi at du rengjør dem med en fuktig klut og/eller skobørste, avhengig av skoenes materiale. Ta gjerne en titt på vedlikeholdstipsene for barneskoene før du behandler dem, så vet du akkurat hvordan du skal behandle dem på best mulig måte for at de skal vare så lenge som mulig. Barnesko som har blitt våte av ting som hopping i sølepytter, kan tørkes ved å settes i et godt ventilert rom, med avispapir både inni og under skoene. Avispapiret hjelper til med å trekke ut fuktigheten av skoene.

Fine, kule og billige barnesko finner du på Brandos outlet

En klassiker blant barneskomerker er svenske Kavat, som lager utrolig fine barnesko av god kvalitet og med fokus på holdbarhet, både når det gjelder skoene og miljøet. En annen morsom trend som har dukket opp de senere årene, er at de store sneaker-merkene, som Converse, Nike og Adidas lager miniversjoner av de respektive, berømte skomodellene sine, så kule kids kan være akkurat like kule som foreldrene deres. Uansett hva slags barnesko du er ute etter, er vi sikre på at du finner billige barnesko på salg i Brandos outlet.

Vis mer...Vis mindre...

5960 treff