×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)
×
24.10.2020: Leveransene våre fortsetter som vanlig, 1-4 virkedager
OUTLET30-70%

Herresko

301 treff
Side 1 av 6

Billige herresko fra Brandos outlet – ikke bare til jobb!

Historisk sett har herresko hovedsakelig fokusert på å fylle en funksjon, og da gjerne en arbeidsrelatert funksjon. Dette har forandret seg i stor grad fra sent på 1900-tallet og fram til i dag, og vi kan trygt si at markedet for moteriktige herresko har eksplodert i nyere tid. I dag er utvalget av billige herresko enormt, så du kan finne herresko på salg til alle situasjoner som livet kan kaste mot deg. Det er ikke lenger bare kvinner forunt å kunne velge og vrake i garderoben for å finne sko som fullfører det perfekte antrekket. Nå kan også du som mann finne stilige, billige herresko som passer til de forskjellige klærne dine.

Herresko gjennom tidene

Opp gjennom tidene har ikke fokuset vært på skjønnhet, trender eller stil når det gjelder herresko. Stilene som har oppstått, har ofte blitt utviklet med tanke på funksjonalitet og nytte, som arbeidsskoene som senere ble til Doc Martens-bootsene med ståltåhette og solid skinn. Eller for å ta et annet eksempel, chelseaboots og jodhpursko, som opprinnelig er ridesko, men som vi i dag bruker både til hverdags og fest. Det er også interessant at de fleste herreskostiler i dag fint kan brukes av kvinner, men at damesko sjelden blir brukt av menn. Slik har det riktignok ikke alltid vært, fra 1600 til 1800-tallet var det ikke uvanlig at for eksempel europeiske adelsmenn brukte høyhælte sko ved hoffet. Det gjenstår å se hva framtiden har å by på når det gjelder utvikling av herreskostiler!

Billige herresko fra Brandos og vedlikehold

Som med alle sko, er det viktig at du tar godt vare på herreskoene dine fra Brandos outlet for at de skal holde seg fine og pene så lenge som mulig. Det er også viktig med behandling for å opprettholde skoenes funksjonelle egenskaper, da for eksempel skinn kan tørke ut hvis du ikke smører det inn med skinnfett eller liknende fra tid til annen. Smuss sliter på skoene, så husk å rengjøre herreskoene dine når du har anledning, så vil du kunne bruke favorittparet ditt i mange år.

Fra sneakers til mokkasiner – et vell av herresko på salg å velge mellom!

Som nevnt, har mote og trender relatert til herresko utviklet seg enormt de siste ført-femti årene. I motsetning til på starten av 1900-tallet, da det i prinsippet kun var menn fra de øvre klassene som hadde noe annet enn arbeidssko, kan menn i vårt moderne samfunn få tak i alt fra fine, smale dressko til avslappede mokkasiner, og så klart sneakers i alle utgaver. Særlig sneakers er en essensiell bestanddel i herreskoenes moteunivers. Merker som Nike og adidas har drevet sneakertrenden framover med modeller Nike Air og adidas Superstar.

Vis mer...Vis mindre...

301 treff