Gummistøvler

681 treff

Gummistøvler til enhver anledning på Brandos

Gummistøvler er det beste for å beskytte føttene dine mot fukt når det regner, og de er flotte når du er på sopptur i skogen. Velg gummistøvler som passer til deg og stilen din. Utvalget av gummistøvler er så stort i dag at du kan finne et par som er perfekte for deg, uansett hvilken look du liker. Alt fra neonfarger til de klassiske seilerstøvlene, variasjonen på markedet er utrolig, til forskjell fra for så lite som ti år siden. På Brandos finner du gummistøvler fra mange kjente merker og i mange morsomme modeller, til både dame, herre og barn.

Fra det engelske militæret til rosa designgummistøvler

Gummistøvlene oppstod i det britiske militæret som på 1800-tallet utviklet en støvel som skulle tåle fuktige og våte forhold. Den ble kalt for Wellington-boot på folkemunne, men i begynnelsen var den lagd av kalveskinn og lær. Da man oppdaget at rågummi kunne formes gjennom vulkanisering på midten av 1800-tallet, begynte noen produsenter å lage Wellingtons i gummi, og suksessen var et faktum. De var egentlig ment å brukes som arbeidsstøvler for bønder og andre folk som ofte måtte ferdes i vått terreng, men gummistøvelen ble raskt populær også som en fritidsstøvel. I dag finnes det gummistøvler i alt fra de gamle, klassiske svarte og grønne modellene til prikkete og blomstrete utgaver.

Ta vare på gummistøvlene dine

Gummistøvler har godt av å stå på et tørt og mørkt sted når de ikke er i bruk. Da beskyttes egenskapene til gummien så de varer lenger. Etter bruk kan du enkelt rengjøre gummistøvlene din ved å skylle utsiden med vann og tørke dem med en klut. Hvis støvlene har uttagbare innersåler, er det lurt å ta ut og lufte disse en gang i blant. Hvis det skulle komme vann oppi støvlene, kan du tørke dem ved å putte avispapir i dem. Avispapiret trekker til seg fuktigheten.

Gummistøvlenes revolusjon

Dagens gummistøvler har virkelig gjennomgått en revolusjon de siste årene. Fra å ha vært en ren fritidsstøvel som kun ble brukt på grunn av de praktiske egenskapene, har gummistøvlene nå blitt til en fashion statement. Du kan gå for et par knallrøde gummistøvler for å live opp i en regntung og grå dag, eller hva med et par blomstrete skjønnheter du kan ha i sommerhuset? Vi har gummistøvler i alle tenkelige modeller og fargekombinasjoner, og her finner du også klassiske gummistøvler fra svenske Tretorn, og ikke minst de svært moteriktige svarte Hunter-støvlene.
Side 1 av 12

681 treff