×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)
×
29.10.2020: Leveransene våre fortsetter som vanlig, 1-4 virkedager
OUTLET30-70%

Guess Sko

25 treff
Side 1 av 1

GUESS sko - gjør deg sett og hørt!

GUESS ble grunnlagt i 1981 av brødrene Marciano. Helt fra begynnelsen av har GUESS vært et symbol for en ung og eventyrlysten livsstil. Bak suksessen til GUESS er konsernsjef og styreformann Maurice Marciano, som førte til at GUESS ekspanderte voldsomt internasjonalt. Administrerende direktør Paul Marciano bidro også gjennom å lede de prisbelønte reklamekampanjene. De populære kampanjene gjorde mange ukjente modeller verdensberømte, som blant annet Naomi Campbell, Claudia Schiffer og Carla Bruni. I dag er GUESS en global merkevare og deres produkter selges i flere tusen butikker i over 80 land. "Gi tilbake" er en viktig del av GUESS virksomhet. GUESS bidrar til samfunnet og miljøet ved å organisere kampanjer og innsamligsaktiviteter for ulike saker.

Elegante GUESSsko for den motebvisste kvinnen

Guess elegante kolleksjon av sko er alltid moderne og stilige. I utvalget finner du blant annet stilige pumps, ballerinasko og støvletter. Bruk Guess sko i dag, skill deg ut fra mengden i morgen!

Kjøp GUESS sko på nettet

Her på Brandos finner du sko fra GUESS i flere ulike modeller og farger. Brandos spanderer rask leveranse med fri retur og åpent kjøp i 30 dager, så ikke nøl ? kjøp dine favoritter hos oss!

Vis mer...Vis mindre...

25 treff