Fritidssko

3 337 treff

Fritidssko kan være så mangt

Fritidssko er en utrolig bred betegnelse som dekker nærmest alle skoene vi bruker i hverdagen. Tøfler, tursko, sandaler og sneakers, you name it, de kan alle kalles fritidssko. Det er jo en god ting at det finnes et så stort utvalg av nettopp fritidssko, for det reflekterer at vi har masse tid til aktiviteter vi liker å drive med, uansett om det er å gå tur i fjellet med et par gode tursko, å spasere langs varme gater i Roma i et par deilige sandaler, eller å kose seg hjemme i sofaen med et par myke tøfler på føttene.

Fritidsskoens historie

Fritidssko har ikke eksistert spesielt lenge for folk flest. Før industrialiseringen tok sted, var det hovedsakelig adel, kongelige, og overklassen de eneste som hadde bruk for fritidssko, siden de var de eneste som hadde råd til å investere i sko til slike aktiviteter. Men med industrialiseringen, og i takt med at vi fikk mer og mer fritid, oppstod behovet for fritidssko av alle slag, fra sportsko til tursko til pensko til fester og andre anledninger. Med sneakersens inntog på 1900-tallet sementerte fritidsskoene sin posisjon blant befolkningen som ikke bare sko som brukes til spesielle aktiviteter, men også som sko du bruker fordi det er stilen din.

Vedlikehold av fritidssko

Siden det finnes så mange forskjellige typer fritidssko, er det viktig at du alltid leser vedlikeholdstipsene til akkurat den typen sko du kjøper. Dette for at du skal kunne ta vare på skoene på best mulig måte, så du kan bruke dem i mange år framover. Generelt sett kan vi si at de fleste sko har godt av å bli impregnert før du tar dem i bruk, også sandaler og tøfler. Hvorfor? Jo, det er fordi impregnering beskytter materialet mot fukt og smuss, og selv om det ikke vil gjøre sandalene dine vanntette når det regner, vil det gjøre at de ikke blir skitne og slitt like fort.

Fritidssko på Brandos

Hos oss kan du finne fritidssko fra alle kategorier, fra tøfler til sneakers og pumps. Vi går for kjente merker og merker som er kjent for kvaliteten, og derfor er vi helt sikre på at du kommer til å finne et par fritidssko som passer i en av våre mange kategorier. Hva med et par freshe sneakers fra Nike? Eller et par myke tøfler fra svenske Shepherd? Uansett hva du er ute etter, finner du fritidssko hos oss!
Side 1 av 56

3337 treff