×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)
×
01.10.2020: Leveransene våre fortsetter som vanlig, 1-4 virkedager
OUTLET30-70%

Etnies Sko

0 treff
Side 1 av 1

Etnies sko ? et skomerke med dype røtter i skateboardverden

Etnies lager skotøy og klær for skateboard-elskere. Etnies har siden 1986 etablert seg sterkere i skateboardinghistorien enn noe annet skomerke. Etnies var blant annet først ute med å la en profesjonell skater designe en signaturmodell som «sin» sko. Etnies har også vært først ute med mange tekniske features for skateboarding i deres skodesign.

Om Etnies sko

Etnies ble grunnlagt i Frankrike i 1986, merket het da Ethnics, med klar referanse til skateboard subkulturen. I 1989 ble det omdøpt Etnies og Pierre-André Sénizergues overtok merkevaren. Han ble den første profesjonelle skateboarderen som eide og designet sitt eget sko og klesmerke. Han førte Etnies til USA og i dag har selskapet sitt hovedkontor i Lake Forest, California, USA.

Etnies er basert på kreativt samarbeid og et godt hjerte.

Etnies er kjent for sine kreative samarbeid med "sultende kunstnere", profesjonelle skatere og topp designere. Etnies organiserer en rekke arrangementer og aktiviteter som involverer mennesker som elsker skateboarding. De har bygget en "state of the art" skatepark i Lake Forest, California, hvor alle skatingelskere er velkomne. Etnies sponser mange profesjonelle action-sport i skateboard, snowboard, surfing, BMX og motocross. Etnies har de siste årene har gitt flere tusen par sko til trengende, blant annet til de hjemløse i USA, og til de som ble utsatt for orkanen Katarina i New Orleans.

Etnies joggesko for de som har peiling på street og street fashion

Etnies design elskes av alle som driver street fashion fremover og enten trener eller har mye å gjøre med action-sport. Etnies joggesko er designet for å ta vare på skaternes krav om balanse og smidighet samtidig som de er stilfulle.

Kjøp Etnies sneakers på nettet

På Brandos finner du Etnies sneakers for både damer, herrer og barn. Brandos spanderer rask leveranse med fri retur og åpent kjøp i 30 dager, så ikke nøl ? kjøp dine favoritter hos oss!

Vis mer...Vis mindre...

0 treff