×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)
×
29.10.2020: Leveransene våre fortsetter som vanlig, 1-4 virkedager
OUTLET30-70%

Emu Australia Sko

2 treff
Side 1 av 1

Emu Australia ? et merke med røtter i den autralske livsstilen

I følge Andrew Raggatt, grunnleggeren av av bedriften, skal Emu uttales som «eem-you». En Emu er en stor fugl som finnes i Australia, som strutsen kan den ikke fly, men den løper fort. Bedriften ble grunnlagt i 1994 og finnes i Feelong i Australia samt i San Clemente i Kalifornia. Emu designer og produserer boots, tøfler og sandaler for kvinner, menn og barn, og har de siste årene til og med begnt å designe klær og accessoarer.

Life Style Footwear

Fokus ligger på ?life style footwear? av fåreskinn av høy kvalitet, en av Australias viktigste ressurser. Målet er å kombinere det tradisjonelle Australske håndtverket med den seneste teknologien og å «lage de mest behagelige skoene i verden».

Fåreskinn holder føttene varme på vinteren og svale på sommeren

Bootsen lages helt av naturlige materialer og av beste typen fåreskinn. De har en bra toleranse mot vann og holder føttene varme selv under kalde værforhold. En interessant egenskap med fåreull er at den innehar egenskaper som holder foten sval på sommeren, som nettopp på grunn av dette har gjort den populær blant surfere. For beste holdbarhet bør man impregnere skoene med jevne mellomrom, det gjør at smuss og skitt ikke fastner like lett, og det bidrar også til å gjøre skoene mer holdbare mot vann.

Kjøp Emu Australia på nettet

Kjøp dine Emu Australia direkte på nettet! Her hos Brandos.no finner du flere modeller av Emu -bootsen å velge mellom i ulike farger for både kvinner og barn. Brandos spanderer rask leveranse med fri retur og åpent kjøp i 30 dager, så ikke nøl ? kjøp dine favoritter hos oss!

Vis mer...Vis mindre...

2 treff