×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)
×
22.09.2020: Leveransene våre fortsetter som vanlig, 1-4 virkedager
OUTLET30-70%

El Naturalista Sko

82 treff
Side 1 av 2

El Naturalista ? det naturlige steget.

El Naturalista er et spansk merke fra La Rioja regionen som er kjent for sine lange skomakertradisjoner. El Naturalista designer behagelige sko for de som elsker å spasere men også å utstråle en personlig stil. Skoene er designet for å balansere og støtte foten og de har innersåler som lar føttene puste.Respekt for naturen er grunnlaget for hele merkevaren. En viktig del i  El Naturalistas filosofi er å være miljøbevisst. I de støtdempende sålene finnes det naturgummi som kan gjenvinnes og skinnet er farget med helt naturlige farger.

El Naturalista. Sko med naturens former.

Det er også fra naturen som  El Naturalista henter inspirasjon.  Designet på skoene er inspirert av naturens farger, mønster og strukturer. Mønsteret på sålene representerer barken på trærne eller sanddynene i ørkenen. De naturlige fargene gjør sko fra El Naturalista jordfargede, ocrarøde eller  petroleumblå. Formene er myke og flytende og gir skoene en helt egen stil med fokus på naturlig skjønnhet.

Kjøp El Naturalista på nettet.

Her på Brandos.no finner du flere ulike modeller av de ntaurlig behagelige  El Naturalista-skoene. Brandos spanderer rask leveranse med fri retur og åpent kjøp i 30 dager, så ikke nøl ? kjøp dine favoritter hos oss!
Vis mer...Vis mindre...

82 treff