×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)
×
26.10.2020: Leveransene våre fortsetter som vanlig, 1-4 virkedager
OUTLET30-70%

Damesko

9 002 treff
Side 1 av 151

Billige damesko i alle tenkelige farger og varianter

Damesko på salg i Brandos outlet kommer i alskens varianter, farger og fasonger. Nåtidens mote gir deg alle muligheter til å utvikle stilen din og finne både sko og klær som er perfekte til akkurat deg. I dag får du også billige damesko til alle livets anledninger. Et par komfortable og ergonomisk riktige Birkenstock-sandaler er perfekte på late feriedager, mens et par elegante pumps i en uventet farge er perfekte til den lille svarte kjolen på fest. Det finnes rett og slett et par damesko i Brandos outlet som møter ethvert behov.

Damesko gjennom tidene

Damesko har variert svært mye i utseende opp gjennom tidene, avhengig av den stil og mote som har vært rådende. Pumps er et godt eksempel på dette. For oss i dag er de som kjent ansett som svært klassiske damesko med høy hæl som ofte brukes i festlige lag. Fra 1600-tallet fram til 1800-tallet brukte til og med menn høye hæler, men da ofte herrer fra de øvre samfunnslag. Pumpsene blir brukt i sosiale sammenhenger i dag, og har i grunnen aldri vært arbeidersko. Først på 1900-tallet ble pumpsene utviklet til de utpregede dameskoene de er i dag.

Stell og vedlikehold av damesko fra Brandos outlet

Dameskoene fra vår outlet vil se penere ut og vare lenger hvis du tar vare på dem. Derfor bør du alltid finne ut hvordan du best kan vedlikeholde de nye skoene dine, så vil du kunne bruke dem enda lenger. Generelt sett har de fleste sko godt av å bli impregnert fra tid til annen, uansett om de er ment å være vanntette eller ikke. Dette fordi sko som er impregnerte, frastøter seg vann og smuss bedre, og slik holder materialet seg pent lenger, uansett om det er snakk om fine stroppesandaler eller kraftige turstøvler.

Fra Jimmy Choo til Moheda - forskjellige dameskotrender fra Brandos outlet

De fleste av oss kan nok ramse opp noen kjente merker som lager fine damesko, uansett om det gjelder gummistøvler eller pensko. De ordentlig store, som Christian Louboutin og Jimmy Choo, kjenner vi fra TV-serier og de store motebladene. Damesko som alltid har høy trendfaktor, men som kanskje er litt mer hverdagsvennlige, er så klart sneakers fra Converse, adidas og ikke minst Nike. I den skandinaviske motesfæren finner vi dameskomerker som Nude og Bianco, som lager moderne sko i kvalitetsmaterialer til trendbevisste kvinner.

Vis mer...Vis mindre...

9002 treff