×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)
×
30.10.2020: Leveransene våre fortsetter som vanlig, 1-4 virkedager
OUTLET30-70%

Camper Sko

69 treff
Side 1 av 2

Camper sko ? en spansk familiebedrift

Camper er et skomerke med røtter i Spania. Lorenzo Fluxa grunnla bedriften i 1975 etter at han arvet en skofabrikk som hade vært i familien i generasjoner. Design, tradisjon og familiebånd er fortsatt sentrale verdier for Camper selv om bedriften idag er internasjonalt och svært framgangsrikt.

Sko laget av ekstraordinært håndverk

Navnet Camper betyr ?bonde? på Katalan. Den spanske ånden preger designet og kvaliteten er svært høy. Skoene er et produkt av kunnskap og teknikk som gir både høy komfort og bra passform. Camper selv kaller det ?extraordinary craft?: utmerket håndverk. Filosofien er at skoene skal være praktiske, innovative og personlige. Såler og hæler er praktisk formet for å takle utfordringer og være like behagelige på foten hele dagen.

Design som står for frihet og kreativitet.

Materialet i Camper skoen er av høy kvalitet. Detaljene og gjennomføringen beviser at skoene har ?det lille ekstra?. Designen har glimt i øyet, och frihet og kreativitet er den livsstilen som Camper vil formidle.

Kjøp Camper sko på nettet

Her på Brandos finner du mange flotte modeller å velge mellom for både menn, kvinner og barn. Brandos spanderer rask leveranse med fri retur og åpent kjøp i 30 dager, så ikke nøl ? kjøp dine favoritter hos oss!

Vis mer...Vis mindre...

69 treff