×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)
×
24.10.2020: Leveransene våre fortsetter som vanlig, 1-4 virkedager
OUTLET30-70%

Boots

46 treff
Side 1 av 1

Støvler i fleng på Brandos

Støvler kommer i et vell av ulike stiler i dagens motebilde. Med hæl, uten hæl, i skinn, i syntet, høye, lave, svarte, brune, grove og nette. Vi kunne fortsatt i det uendelige, men budskapet er det samme. Det finnes en støvel til hver oog en av oss, det gjelder bare å finne den modellen som passer best til akurat deg! Så uansett om du er ute etter gummistøvler eller et par skinnstøvler med høy hæl, har vi garantert noe til deg!

Støvelens historie

Støvelen ble opprinnelig utformet til praktiske formål, for å beskytte og gi støtte til ikke bare foten, men også leggen og noen ganger til og med låret. Fasongen på støvelen beskyttet kroppen mot både fukt, slitasje, og støt. I begynnelsen ble støvelen hovedsakelig brukt av menn, og da spesielt i militærsammenheng, det var ikke før på 1800-tallet at støvler også ble moderne for kvinner, og da i en høy modell med snøring foran. I takt med at skjørtelengdene ble kortere i løpet av 1900-tallet, ble støvelmoten utviklet og mer utstrakt, siden de nå kunne vises frem i all sin prakt. På det glade 70-tall ble platåstøvelen introdusert, og de ble brukt av både menn og kvinner. I dag har vi et svært stort og variert utvalg av støvler, både med og uten hæl, og til både menn og kvinner, og godt er det!

Ta vare på støvlene dine

Støvler kommer i mange forskjellige materialer, og til og med skinnstøvler kan variere i materiale med alt fra nubuck til blankpusset. Du bør derfor gjøre det til en vane å alltid lese vedlikeholdstipsene for støvlene du kjøper før du begynner å bruke dem, så du vet hvordan du best kan ta vare på dem. De fleste sko har godt av å bli impregnert før første gangs bruk da det beskytter dem fra fukt og smuss. Sjekk at du har en impregneringsspray som er beregnet på nettopp det materialet støvlene dine er lagd av, så får du best effekt.

Våre støvlerPå Brandos finner du støvler fra mange kjente merker. Blant annet har vi støvler fra Ecco, Tommy Hilfiger og Wildflower. Du finner støvler til forskjellige bruksområder, både til friluftsliv og bybruk. Damer, herrer og barn kan velge og vrake blant modellene på siden vår, og det er lett å bli inspirert av det store utvalget!

Vis mer...Vis mindre...

46 treff