×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)
×
03.08.2020: Leveransene våre fortsetter som vanlig, 1-4 virkedager
OUTLET30-70%

Ballerinasko

392 treff
Side 1 av 7

Ballerina - elsket sko for alle anledninger

Navnet ballerinasko forklarer hvor inspirasjonen til skomodellen er hentet fra. Kvinnelige ballettsko er utrolig nette i formen, og det vil synes i våre komfortable ballerinasko. Det er en smidig sko å ha på seg til både hverdags og fest. Det herlige med ballerinasko er også at de kommer i så utrolig mange utførelser, og at du dermed virkelig kan ha ballerinasko som kan matches med hele garderoben, spesielt når det finnes alt fra svarte, enkle ballerinasko til glitrende paljettkreasjoner i rosa og gull!

Ballerinasko - en historie fra middelalderen

Allerede i middelalderen ble ballerinasko brukt av både menn og av kvinner. I århundrer var skoene svært populære, helt til de høyhælte skoene gjorde sin entre på 1600-, og 1700-tallet. Da Audrey Hepburn så hadde på seg et par ballerinasko til et par jeans i filmen Funny Face i 1957, ble ballerinaskoene igjen en svært populær skomodell. Siden 1950-tallet har ulike ballerinaskomodeller kommet og gått, men grunnformen - den nette skoen som er tilpasset for å se ut nettopp som en ballerinasko - har bestått.

Pass på ballerinaskoene dine

Når det gjelder ballerinasko, finnes det mengder av ulike modeller og materialer å velge mellom. Derfor er det viktig at du alltid kontrollerer vedlikeholdsrådene for dine nye, fine ballerinasko før du bruker dem, slik at du kan ta vare på dem på beste måte, uansett om det betyr at materialet må impregneres for å motstå fukt og smuss, eller omd et innebærer at du kan tørke av smuss med en fuktig klut, fordi materialet tåler det. Vi anbefaler imidlertid alltid at du lufttørker sko som har blitt utsatt for fukt i ventilerte rom, ettersom materialet kan påvirkes negativt av å bli utsatt for varme.

Ballerinasko på BrandosPå Brandos finner du ballerinasko i mengder. Vi har et stort utvalg som gjør det enkelt å finne en modell som passer akkurat deg. Og jovisst er det herlig at det kommer nye ballerinamodeller hvert år, slik at du kan nyte nye, fine sko for en svært billig penge hver eneste sommer. Kjente merker som fotvennlige Ecco og Hush Puppies, store motemerker som Tommy Hilfiger og Gant, og litt mer prisvennlige alternativer som Clarks, og til og med Crocs lager ballerinamodeller. Velg og vrak blant fine ballerinasko på Brandos!

Vis mer...Vis mindre...

392 treff