×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)
×
22.10.2020: Leveransene våre fortsetter som vanlig, 1-4 virkedager
OUTLET30-70%

Sko Online

110 treff
Side 1 av 2

Wrangler sko

Historien om Wrangler startet i 1897 da 20 år gamle CC Hudson flyttet fra Tennessee til North Carolina og begynte å jobbe i en fabrikk med å sy på overall-knapper. Da bedriften la ned kjøpte han noen av symaskiner og grunnla Hudson Overall Company. Senere ble navnet endret til Blue Bell Overall Company, og de kjøpte Casey JonesWork-Clothes Company og rettigheteene til varemerket Wrangler. I 1946 begynte de å utvikle en jeans-kolleksjon for cowboyer og hadde en konkurranse for å gi jeans en varemerke. Navnet Wrangler, som betyr en «arbeidende cowboy» vant. I 1962 ble Wrangler lansert med suksess i Europa.

Om Wrangler sko

Siden 1970-tallet har Wrangler vært et ikon innen ungdomskulturen. I 2004 feiret de 100 år med produksjon av kvalitet-jeans. I tillegg til jeans og klær produserer Wrangler også et stort utvalg av sko for menn og kvinner. Designen er enkel og fleksibel, og alle Wrangler sko er alltid laget av kvalitetsmaterialer. Utvalget består av støvler, loafers, sandaler og mye annet.

Kjøp dine Wrangler sko på nettet

Her på Brandos finner du et stort utvalg av Wrangler sko i ulike modeller og farger. Brandos spanderer rask leveranse med fri retur og åpent kjøp i 30 dager, så ikke nøl ? kjøp dine favoritter hos oss.

Vis mer...Vis mindre...

110 treff