×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)
×
19.10.2020: Leveransene våre fortsetter som vanlig, 1-4 virkedager
OUTLET30-70%

Sko Online

224 treff
Side 1 av 4

UGG støvler og sko i saueskinn

UGG støvler er en lav, myk støvel, som er varm og behagelig. UGG Australia er den mest kjente produsenten av UGG støvler. UGG Australia støvler er laget av høy kvalitets mokka med et for av mykt saueskinn. Saueskinnets naturlige egenskaper gjør at UGG støvlene holder dine føtter varme, mens luften kan sirkulere. Vil du være varm om føttene så er UGG støvler blant det beste du kan ha på deg!

Warme Ugg støvler - fra surfwear til motestøvel

Uggstøvler kommer, opprinnelig fra Australia, men spredde seg senere til Kalifornia. I begynnelsen var Ugg støvler populære blant surfere i Kalifornia, som bruker sine uggs på stranden til å varme opp etter det kalde vannet. I de seneste årene, er Ugg støvler blitt populære blant Hollywood-berømtheter og blant alminnelige folk som behagelige hverdagsstøvler. Ugg kan du bruke både i byen og på landet og er perfekt til å varme føttene med om vinteren eller en kjølig sommer aften.

Kjøp Uggs

Aldri mer kalde føtter! Finn din Uggs hos Brandos, vi har Ugg støvler og Ugg sko i flere farger, i både høye og lave modeller.

Vis mer...Vis mindre...

224 treff