×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)
×
29.10.2020: Leveransene våre fortsetter som vanlig, 1-4 virkedager
OUTLET30-70%

Sko Online

132 treff
Side 1 av 3

Superga sko ? et italiensk merke med lang historie

Superga er et klassisk italiensk skomerke med lange tradisjoner. Supergas klassiske canvas-sko kom i 1925 og er i dag representativt for hele skomerket. Superga sko har hatt mange tilhengere siden canvas sneakers har holdt en sterk profil i moteverden i alle år. Superga Sko ble grunnlagt i 1913 av Walter Martiny i Torino, Italia. Sko med gummisåler var på den tiden en nyhet og da Superga joggesko kom med vulkanisere gummisåler i 1925, ble de en suksess. 1951 gikk selskapet sammen med Pirelli, noe som bidro til enda større vekst for Superga.

Sneakers av høyeste kvalitet med klassisk design

Utformingen av Superga joggesko har sett lik ut i alle år. Det er bare teknikken og materialene som har blitt forbedret. Selskapets visjon er "å lage sko og joggesko av høyeste kvalitet, i en klassisk og tidløs design for hele familien."

Superga canvas sneakers ? den ?typisk italienske? fritids-looken.

Superga er italiensk skotradisjon på sitt beste. Superga-skoene har vært et populært merke i Italia siden begynnelsen, den klassiske designen understreker den "typiske italienske", sporty fritids-looken. Skoene er designet for å passe til alt. De er enkle å bruke og gir en sporty eleganse til en hverdagslig stil. Skoene kan vaskes på samme måte som din favorittbukser for å skape din egen vintage look. Den klassiske Supergaskoen er laget av bomull med vulkanisert gummisåle. Superga joggesko er også laget i lin og skinn. Den er tilgjengelig i 30 forskjellige farger, hvor et visst antall farger endres hver sesong. Her på Brandos finner du den seneste sesongens farger sammen med de mest populære Superga modellene.

Kjøp Superga på nettet

På Brandos finner du Superga sneakers i flere ulike farger. Brandos spanderer rask leveranse med fri retur og åpent kjøp i 30 dager, så ikke nøl ? kjøp dine favoritter hos oss!

Vis mer...Vis mindre...

132 treff