×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)
×
19.10.2020: Leveransene våre fortsetter som vanlig, 1-4 virkedager
OUTLET30-70%

Sko Online

210 treff
Side 1 av 4

PUMA - et av verdens store sportmerker.

Puma er et av verdens største sportsmerker. Puma har et bredt sko sortiment med alt fra fotballsko, joggesko, sneakers, high cuts, streetsko, flip flop sandaler, ballerinasko til støvler. Puma samarbeider med bl.a Alexander McQueen, Rudolf Dassler, Ferrari, BMW og Mihara Yasuhiro i sin design av sko modeller.

Sko med en fargerik historie.

Firmaet ble grunnlagt av Rudolf Dassler etter andre verdenskrig og het da Ruda, men det ble siden endret til Puma. Rudolf Dasslers bror Adi Dassler grunnla på sin side konkurrenten Adidas, som skapte en stor rivalitet mellom familiedelene og bedriftene. Brødrene Dassler hadde tidligere fremgangsrikt samarbeide i Gebrüder Dassler Schuhfabrik og bruddet mellom brødrene omgis av flere ulike rykter.Firmaets første sko ble Atom. Fremganger på hjemmemarkedet i Vesttyskland ble fulgt av bl.a. flere landslagsspillere i fotball som begynte å bruke Puma. I 1958 begynte man å bruke Pumas speielle skologo, Formstreifen, på skoene. Puma feiret sin fremgang på løpebanene og i de olympiske leker. Under 1960-tallet posisjonerte de seg på USA-markedet som den store utfordreren til Adidas. Puma satset på å komme inn i den amerikanske fotballen og sponset en av sportens store stjerner Joe Namath. De tok samtidig til seg fotballstjernen Pelé som ga sitt navn til et par av bedriftens fotballsko. I 1966 lansertes Pumas mest klassiske fotballsko King fremgangsrikt da VM-skytterkongen Eusébio førte glans på skoene. Under 1970-tallet fulgte Johann Cruyff som firmaets store plakatnavn.

Puma ? store sponsorer innom internasjonal fotball og Svensk idrett.

Bedriften var en stund nesten i konkurs, men har de seneste årene kommet sterkt tilbake. Puma har de seneste årene hatt stor fremgang med sine retromodeller, der man gjenskaper 70-tallets design på sko. Tross at Puma har avanserte tekniske løsninger, så er de klassiske sko modellene fortsatt de mest populære blant sneaker entusiaster over hele verden. Offensive satsninger har ikke bare blitt gjort i retrotrenden, Puma har dessuten kommet tilbake for alvor innom fotballen med både sko og klær. Puma har satset på å profilere seg som utfordreren. Under fotball-VM 2006 sponset de f.eks. alle fem afrikanske landslag som deltok med sko og klær. Puma kunne da dra nytte av at Puma sponsete Italia vant hele turneringen. Puma sponser til og med lag som Tottenham Hotspur FC i Premier League og SS Lazio i Serie A. For tre år siden ble Puma offisiell leverandør av sko og klær til alle svenske lag som deltar i verdens store idrettskonkurranser. Olympiaden i Peking er neste store event der de svenske utøverne forses med det seneste i sko- og klesveien fra Puma.

Köpa Puma skor online.

Köp dina Puma skor nu direkt på nätet! Här på Brandos hittar du flera modeller att välja mellan: Puma sneakers, vans och high cuts för dam, barn och herr. Vi har omgående leverans på alla modeller du ser på sajten. Brandos spanderer rask leveranse med fri retur og åpent kjøp i 30 dager, så ikke nøl ? kjøp dine favoritter hos oss!

Vis mer...Vis mindre...

210 treff