×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)
×
22.10.2020: Leveransene våre fortsetter som vanlig, 1-4 virkedager
OUTLET30-70%

Sko Online

177 treff
Side 1 av 3

Palladium: Luftfartsindustri

Palladium ble startet i 1920. Da laget Palladium dekk til luftfartsindustrien. Dekkene var av vulkanisert gummi og canvas-gummi. Palladiums teknikk var så avansert at de fleste europeiske flyselskap brukte Palladiums dekk.

Ny begynnelse

Etter andre verdenskrig, da flybransjen hadde kollapset, minket etterspørselen på Palladium-dekk. Palladium bestemte seg da for å åpne en fabrikk i franske Pont De Cheruy. Her begynte Palladium å desgine sko som skulle ha like bra kvalitet som deres dekk. I 1947 fødtes den legendariske modellen Pampa og funksjonaliteten, komforten og holdbarheten på modellen var så bra at den franske fremmedlegionen tok disse skoene i bruk. Fremmedlegionen testet skoene i det harde ørkenklimaet i Nord-Afrika og i de tøffe Altasfjellene. Idag er designen på Pampa-modellen fremdeles den samme som for 60 år siden.

Kjøp Palladium-sko online!

Kjøp dine Palladium-sko direkte på nettet! Her på Brandos finner du flere modeller å velge mellom! Brandos spanderer rask leveranse med fri retur og åpent kjøp i 30 dager, så ikke nøl ? kjøp dine favoritter hos oss!

Vis mer...Vis mindre...

177 treff