×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)
×
22.10.2020: Leveransene våre fortsetter som vanlig, 1-4 virkedager
OUTLET30-70%

Sko Online

235 treff
Side 1 av 4

Nike ? en moderne sukesshistorie

Phil Knight och Bill Bowerman begynte sitt samarbeid på 60-tallet. De grunnla firmaet Blue Ribbon Sports. I begynnelsen hadde de en avtale om å utvikle og selge Tiger-sko. Knight dro rundt i USA og solgte Tiger løpesko rett fra babagasjerommet på sin Plymouth Valiant mens Bowerman analyserte Tigerskoene for å finne ut hvordan kan kunne forbedre prestasjonen på skoen.

Personene bak det kjente slagordet ?Just do it?.

Johnson var den som kom på navnet Nike i 1971. Navnet er tatt etter den greske seiersgudinnen Nike. En kvinnelig designstudent på Portland State University, Carolyn Davidson, designet logoen, den såkalte «swooshen». Phil Knight kom på slagordet Just do it" og Bowerman var den som designet den velkjente Nike-sålen.

Nike sko og klær bukes av de store stjernene

På 1980-tallet ble Nike markedsledende på sportsko, mye takket være Nike Air teknologien. Nike hadde stor suksess med skoen Air Jordan og basketballstjernen Michael Jordan som frontfigur. Og takket være framgansrike sponsoravtaler innen Europeisk fotball ble Nike en stor konkurrent til Adidas som tidligere var ledende i Europa på sko og klær innen idretten.

Nike har sko for alle atleter (?If you have a body, you are an athlete?).

Nike er et typisk eksempel på en moderne sukesshistorie. Nike er idag verdens største merke innenfor sportindustrien. Takket være et unikt innovativt fokus med kontinuerlig produktutvikling har man et forsprang når det gjelder tekniske løsninger for sko og klær som gir idrettere de beste forutsetningene for å nå sine mål.

Kjøp Nike på nettet

Vi på Brandos har et stort utvalg av Nike-sko. Hos oss finner du sneakers, løpesko og streetsko for både kvinner og menn. Brandos spanderer rask leveranse med fri retur og åpent kjøp i 30 dager, så ikke nøl ? kjøp dine favoritter hos oss!

Vis mer...Vis mindre...

235 treff