×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)
×
19.10.2020: Leveransene våre fortsetter som vanlig, 1-4 virkedager
OUTLET30-70%

Sko Online

117 treff
Side 1 av 2

Moheda Toffeln

Moheda sko har en lang tradisjon for skomakerarbeid. Allerede i 1860 begynte Johan Magnus Sundell som skomakerlærling i Moheda sogn i Småland, Sverige, og ble skomaker på 1860-tallet. Sønnene hans første videre tradisjonen og grunnla Reinhold Johansson Skofabrik. 1973 ble navnet endret til I.Reinholdson Sko Ltd, som er det det nåværende firmanavnet. Fabrikken ligger i den lille landsbyen Moheda i Sverige idag også. Virksomheten lager sko av tre og PU.

Bredt utvalg av tresko, vernesko og støvler hos Moheda Toffeln

Moheda Toffeln tilbyr et stort utvalg av tresko, innesko, beskyttende hjemmesko, vernesko og støvler. Skoene er laget i mange trendy farger og mønstre. Moheda Toffeln er ledende på markedet innen tresko og rundt 50% av all produksjon eksporteres til andre land i Europa og USA, Japan og Australia. Moheda-sko fremstilles på to ulike stadier, og mye av dette er for hånd. Skoene er fremstilt av de fineste materialer. Moheda Toffeln er veldig populære, mye grunnet den unike designen og den høye kvaliteten. Skoene figurerer ofte i motemagasiner og tidsskrifter.

Kjøp Moheda Toffeln sko og støvler på nettet

Hos oss på Brandos finner du mange fine modeller fra Moheda Toffeln. Brandos spanderer rask leveranse med fri retur og åpent kjøp i 30 dager, så ikke nøl ? kjøp dine favoritter hos oss!

Vis mer...Vis mindre...

117 treff