×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)
×
19.10.2020: Leveransene våre fortsetter som vanlig, 1-4 virkedager
OUTLET30-70%

Sko Online

230 treff
Side 1 av 4

DC Shoes ? varemkerket med hjertet i skateverden.

CD Shoes ble grunnlagt av en gjeng skateboard-fantaster i sødre Kalifornia i 1993. DC sto opprinnelig for ?Droors Clothing?. Den første skoen som ble lansert var Danny Way's Pro Model, som kom ut 1994. DC Shoes kjøptes opp av Quicksilver i 2004 og gikk fra å være et garasje-prosjekt til å bli et av ekstremsportens fremste representanter innen fottøy. Bedriften designer og produserer klær og skotøy for alle ekstremsporter, som skateboarding, snowboarding, BMX, motorcross, rally og surfing.

Høy kvalitet og innovativ design.

Ny teknologi og innovative ideer er en av gunnene til den enorme framgangen, og også selvfølelig for at det er helt ?rett? for design av street-sko. Designen gjenkjennes av kreative detaljer som gjør at skoene føles unike og personlige. Kvaliteten og finishen er høy.

Kjøp DC Shoes på nettet.

Kjøp dine DC Shoes nå på nettet! Her på Brandos.no finner du flere modeller av DC Shoes streetsko og sneakers å velge mellom. Brandos spanderer rask leveranse med fri retur og åpent kjøp i 30 dager, så ikke nøl ? kjøp dine favoritter hos oss!

Vis mer...Vis mindre...

230 treff