×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)
×
25.10.2020: Leveransene våre fortsetter som vanlig, 1-4 virkedager
OUTLET30-70%

Sko Online

146 treff
Side 1 av 3

GEOX ? italienske kvalitetssko i unikt materiale

GEOX ble grunnlagt av Mr. Mario Moretti i Italia på 90-tallet og finnes idag å kjøpe i over 68 ulike land over hele verden. Navnet kommer fra det greske ordet «geo» som betyr jordklode, som alle går på, og «x» som symboliserer teknologi. Geox ønsker å fremme kombinasjonen av komfort, velbehag og helse.

GEOX breathes® har patent på et unikt system som holder foten tørr i all slags vær.

Når sko med gummisåle ble introdusert for flere år siden, utgjorde dette en milepæl innenfor skoindustrien og forandret hverdagen til millioner av mennesker ? vanntette sko som holdt føttene tørre og varme spesielt på vinteren. Ulempen med teknologien var at foten ikke fikk puste, men Geox løste dette problemet med GEOX breathes®, et system med mikro-hull i sålen om som gjør at svette fra foten transporteres ut fra skoen istede. Den beskyttende membranen i sålen gjør at vann utenifra ikke kommer inn og og dermed holdes foten tørr.

GEOX ? sko som du aldri blir svett på foten av

Det er naturlig at føttene svetter men det er ikke bra at svetten forblir inne i skoene. Termografiske tester viser klart at om man eliminerer fukt fra innsiden avskoen vil dette resultere i tørrere og sunnere føtter. Det er også betydelig bedre komfort og temperatur enn i sko med vanlig sålekonstruksjon.

Kjøp GEOX på nettet

Kjøp dine GEOX-sko direkte fra oss på Brandos! Vi har flere ulike modeller å velge mellom. Brandos spanderer rask leveranse med fri retur og åpent kjøp i 30 dager, så ikke nøl ? kjøp dine favoritter hos oss!

Vis mer...Vis mindre...

146 treff