×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)
×
25.10.2020: Leveransene våre fortsetter som vanlig, 1-4 virkedager
OUTLET30-70%

Sko Online

39 treff
Side 1 av 1

Birkenstock sko ? definisjonen på komfort!

Birkenstock er et tradisjonsrikt tysk skomerke som ble grunnlagt i 1897 av Konrad Birkenstock. Idag er Birkenstock et av Europas ledende skomerker og skoene selges idag over hele verden. Birkenstock er spesielt kjente for sine kork-såler som følger fotens former. Fotsengen gjør Birkenstock's produkter unike. Den har en anatomisk oppbygning som gir foten støtte og som gir kroppen rett avlastning. Fotsengen er laget av ren natur-kork, slitesålen er EVA (etylvinylacetat) som en slitesterk, lett og fleksibel.

Birkenstock redder dagen!

Takket være den unike sålen som distribuerer kroppens vekt over hele fotsålen er skoene fra Birkenstock veldig behagelige for den som går og står mye til hverdag og jobb, og dette er selvfølelig en populær egenskap blant folk som jobber innen helsesektoren eller i serviceyrker. Med Birkenstock på føttene kan du tilbringe en hel dag aktiv dag uten å få vondt i føttene. Birkenstock's sandaler er for mange nærmest et ikon som representerer høy komfort.

Kjøp Birkenstock på nettet

Hos Brandos finner du et stort utvalg av Birkenstock både for damer og herrer. Brandos spanderer rask leveranse med fri retur og åpent kjøp i 30 dager, så ikke nøl ? kjøp dine favoritter hos oss!

Vis mer...Vis mindre...

39 treff