×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)
×
26.09.2020: Leveransene våre fortsetter som vanlig, 1-4 virkedager
OUTLET30-70%

Sko Online

70 treff
Side 1 av 2

Selskapssko for alle og enhver

Når det gjelder selskapssko, har vi alle, som du sikkert har merket, helt forskjellige tanker og preferanser. Da er det flaks at tilbudet av selskapssko på Brandos er så stort! På den måten kan du finne et par selskapssko som passer akkurat deg og din stil, uansett om du liker det strikse og stilrene eller det kule og nytenkende. Kombiner de høyhælte skoene dine med slitte jeans eller med en glitrende kjole, og style oxfordskoene med jeans eller skinnbukser - det er du som velger!

Selskapsskoenes reise gjennom historien

Selskapssko har sett svært forskjellige ut opp gjennom tidene, de har vært alt fra lintøfler til gullbroderte høyhælte sko som menn kunne danse i på ball og fester. De som hadde på seg selskapssko fram til 1800-tallet, var stort sett adel, kongeligheter og veldig rike mennesker. Men med industrialiseringen og økt velstand fikk de aller fleste råd til å kjøpe fine sko, og vi vet jo alle at den utviklingen ikke akkurat har gått bakover. I dag kan vi velge og vrake mellom pumps, Oxfordsko, støvletter, derbysko og andre morsomme modeller. Morsomt er det også at med dagens mote er det ikke så viktig hvilken type sko du har til hvilken klesstil. Vil du ha selskapssko til hverdagsjeansene dine, kan du det!

Stell selskapsskoene dine på riktig måte!

Selskapssko kjøper vi jo ofte med tanken om at de skal holde til mange og lange fester og feiringer. Det som er viktig da, er stellet av skoene. Les alltid vedlikeholdsrådene for de nye skoene dine, så har du alle muligheter til å stelle dem på best mulig måte. Når det gjelder sko med skinnoverdel, kan det imidlertid være smart å investere i lærfett, lærrengjøring og lignende produkter, ettersom lær er et naturmateriale som lett påvirkes av omgivelsene. Med riktig stell holder skoene dine lenge, og du kan ha favorittskoene dine på alt fra bryllup til utekvelder!

Stil og merker i selskapsskoenes verdenVi har virkelig satset på nettopp selskapssko her på Brandos, ettersom vi vil at du skal få mulighet til å finne det perfekte paret som passer så bra til alle antrekkene i din garderobe. Derfor har vi samlet en mengde merker som lager virkelig fine og kvalitative sko. Blant annet finner du klassiske Lloyd og Oscar Jacobson, skandinavisk kule Vagabond, moteriktige Tiger of Sweden, Rodebjer og Whyred, men også herlige skomerker som Ecco og Tamaris.

Vis mer...Vis mindre...

70 treff