×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)
×
20.10.2020: Leveransene våre fortsetter som vanlig, 1-4 virkedager
OUTLET30-70%

adidas Originals Sko

470 treff
Side 1 av 8

adidas sko: Impossible is nothing!

adidas er Europas største produsenter av sportsko og klær, merket er nest størst i hele verden (etter Nike). adidas har et bredt sortiment med profesjonelle sko for idrettsmenn og -kvinner, men også stilige sneakers for hverdagen. adidas motto "impossible is nothing" sier noe om hvor høyt man strever med de profesjonelle skoene, og attituden gjenspeiles også i skoene som adidas har for hverdagsbruk. Største kjennetegnet for adidas sko er de klassiske tre stripene, et designelement som stadig kommer igjen.

adidas Originals sko.

1996 separerte adidas sitt varemerke i tre huvudgrupper: adidas Originals, adidas Sport Performance og adidas Style Essentials. Disse produktgruppene har ulik fokus, noe som synes på skoenes design og tekniske utforming. adidas Originals har fokus på mote och livsstil. Kolleksjonene fra adidas Originals symboliseres av den klassiske trebladete logoen som ble introdusert i 1972. Med en unik arv fra sportsverdenen blandet med en streetnær mote, er adidas Originals et inspirerende merke som passer dagens trendy konsumenter.

De tre adidas stripene ? en viktig funksjon på skoene.

adidas sko og klær gjenkjennes av de tre strekene som pryder produktene ? ?die drei Streifen?. De gjordes fra starten for at de hadde en stabiliserende funksjon på sportskoene og de ble tidlig i adidas historie et tydlig kjennetegn. adidas startet senere med å bruke de tre strekene på de lagdraktene som adidas sponsa, hvilket fikk sitt store gjennombrudd under de olympiske leker i München 1972 og VM i fotball i Vesttyskland 1974.

I begynnelsen hadde adidas en jordklode som symbol men i 1972 tok de fram adidassymbolet ? ?Dreiblatt? eller ?trefoil?. Under 1990-tallet ville adidas endre sin profil og droppe det gamle symbolet. 1992 skapte de et alternativt symbol som i 1996 ble videreutviklet til dagens adidas-symbol.

Kjøp adidas-sko og sneakers på nettet.

Her hos Brandos finner du mange adidas-modeller å velge mellom: sneakers, løpesko, aerobicssko og streetsko for både herrer, damer og barn. Brandos spanderer rask leveranse med fri retur og åpent kjøp i 30 dager, så ikke nøl ? kjøp dine favoritter hos oss!

Vis mer...Vis mindre...

470 treff