×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)
×
05.08.2020: Leveransene våre fortsetter som vanlig, 1-4 virkedager

Brandos er en av Nordens ledende livsstilsbutikker på nett. Gjennom å tilby et supersortiment av fantastiske sko vil vi inspirere og hjelpe våre kunder å finne varemerker og modeller som passer akkurat deres personlige stil. På Brandos elsker vi sko. Det finnes ingen stiler som er rett eller feil, sko skal være gøy for alle. Vi er spesialiserte innen våre segment og tilbyr kvalitetsprodukter for alle anledninger året rundt.Brandos ble grunnlagt i 2006 og har mange års erfaring av framgangsrik e-handel. Det er trygt, raskt og enkelt å handle hos oss og vi holder en konstant høy servicegrad for å gi den beste kundeopplevelsen. Brandos vil alltid ha fornøyde kunder. 

Brandos selger i dag produkter i fire land. Vi har blitt belønnet med flere bransjepriser som Årets Komet og Årets e-handel på Retail Awards 2012 (Svensk Handel) samt Årets Skobutikk på Habit Modegalan 2012 (Magasinet Habit) for å nevne noen.

Under 2014 så ble Brandos en del av Footway! Sammen kan vi tilby et enda større utvalg, raskere leveranser og bedre priser! Alt for at du som kunde skal få den beste opplevelsen!


Norge, SverigeFinland og Danmark.

SUPERUTVALG

På Brandos arbeider vi hele tiden for å kunne tilby våre kunder et supersortiment av sko for alle anledninger året rundt.

UNIKHET

På Brandos tilbyr vi sko fra over 500 varemerker. Mange av dem er unike og finnes bare i et fåtall butikker, der Brandos er en av dem. Å tilby våre kunder et bredt utvalg som også inneholder unike varemerker er noe vi er veldig stolte over og hele tiden arbeider med å utvikle.

PERSONLIG STIL

Vi vil inspirere og hjelpe våre kudner med å finne varemerker og modeller som passer akkurat deres personlige stil. Hos Brandos finnes det noe for alle.

SPESIALISERTE

Men mange års erfaring innen e-handel og med et superutvalg av produkter våger vi å kalle oss spesialister innen våre segment.

INSPIRERENDE

På Brandos elsker vi sko og følger hele tiden med på hvilke trender som ligger fremfor oss. Samtidig som vi vil inspirere våre kunder oppmuntrer vi dem til å følge sitt hjerte og finne sin personlige stil. Gjennom veiledning og inspirasjon håper vi at alle skal finne akkurat hva de leter etter.

SERVICE

På Brandos tilbyr vi alltid en tilgjengelig, kunnskapsrik og profesjonell kundeservice. Det skal være enkelt og trygt å handle hos oss.  

 

Bedriftsopplysninger


BRANDOS.no

En del av Footway Group AB (publ)

Bedriftsnr: 556818-4047

 

Send oss en e-post 

kundeservice@brandos.no

På telefon 85 40 43 37

 

Lokal administrasjon:

FOOTWAY GROUP AB

Postboks 1681 Vika

0120 Oslo


MVA: 921 786 050


Faktureringsadresse:

Box 1292
164 29 Kista


15487 treff