×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)
×

Kjøpsvillkårog betingelser
Her finner du informasjon om hvilke vilkår somgjelder når du handler hos oss. Om du ikke får en automatisk bekreftelse på dinbestilling via mail, er det bra å umiddelbart kontakte kundeservice.

Leveringstid
Leveringstidener 1-5arbeidsdager. Du vil få beskjed på e-post når pakken er på vei.

 

Betalingsalternativ
Betaling skjer på følgende måter:

·        Kortbetalingmed Visa eller MasterCard.

·        Faktura

Kortopplysninger lagres ikke, og all kortinformasjonblir behandlet via SSL-kryptering.


Gyldighetstidpå salgs- eller tilbudsvarer
Produkter som er på salg eller på tilbud gjelder sålenge lageret rekker.

 

Vilkår forPrisgaranti
Detville vært ergerlig å bestille produkter hos oss, og neste dag oppdage at enannen butikk har dem til lavere pris. Hvis du mot formodning finner produktenedine billigere et annet sted, vil Brandos betale tilbake hele differansenmellom prisen du har betalt og prisen den andre butikken selger for. For å fåprisgaranti må du derimot kunne kjøpe samme sko et annet sted til originalpris.

 

Vilkår vedfakturakjøp

Handlenå - betal etter levering

Når du betaler via Klarna faktura, handler du trygtog enkelt. Du trenger aldri å oppgi kortinformasjon, og du betaler alltid etterat du har fått varene dine.

·        Få alltid varen hjem før du betaler

·        Betalingstid- alltid 14 dager

·        Du trenger aldri å oppgikortinformasjon

·        Alltid 14 dagers angrerett i henholdtil angrerettloven

·        Last ned fakturaene dine fra klarna.no

·        Mulighetfor delbetalinger

 

Ved kjøpet foretas det en begrensetinformasjonsinnhenting (personnummer) for at vi skal vite at du er den duhevder å være. De personlige opplysningene dine behandles i henhold tilpersonvernloven, og det kan hende at disse blir brukt til markedsføring avspennende tilbud og tjenester.

Klarna AB, organisasjonsnummer SE556737-0431

Vilkår forKlarna Konto

Delbetale fra 95 kr per måned!

Betalingsmåten for deg som selv vil velge hvor mye du betaler hver måned. MenKlarna konto er mer enn det. Bortsett fra at du alltid får hjem varene dineinnen du betaler, samler du alle kjøpene dine på én konto. Dette gjelder ogsåom du har handlet i flere forskjellige butikker via Klarna konto. Det betyr kun én faktura,uansett antall kjøp.

·        Få alltid varen før du betaler

·        Betal fra 95 kr/mnd eller 1/24 avtotalbeløpet

·        Du trenger aldri å gi utbankkortopplysninger

·        Alle kjøpene dine samles på én konto ogpå én faktura

·        Handle nå - betal i slutten av nestemåned

·        Du kan når som helst betale helebeløpet med en gang

·        0 kr i startavgift og årsrente på 22 %

 

1 000 kr

10 000 kr

20 000 kr

Effektiv Rente

182 %

37 %

30 %

Total Kredittkostnad

660 kr

1732 kr

2932 kr

*Effektivrente og total kredittkostnad er beregnet på 12 måneder


Standardiserte europeiske opplysninger om forbrukerkreditt finner du 
her
Allmenne vilkår finner du 
her


Generellekampanje vilkår for gavekort med minimum ordreverdi.
Koden er gyldig ved ett kjøpstillfelle til kampanjensanngivne sluttdato. Minimum ordreverdi er spesifisert for hver kampanje. Hvisden sluttlige ordreverdi etter mulig retur er mindre enn minimumsordreverdi kanikke rabatten brukes. Tilbudet kan ikke kombineres med andre verdikoder ellergavekort.


Pakker somikke blir hentet
Pakker som ikke hentes innen 2 uker sendes automatisktilbake til BRANDOS.no. 


Angrerettog returfrakt
Hvisdu ikke er fornøyd med varene, kan du returneredem uten kostnad innen 30 dagerDutrenger ikke å si ifra til oss hvis du angrer ditt kjøp, men ønsker du å siifra at skoene er på vei tilbake så går det selvfølgelig bra. Send en maileller ring vår kundeservice, eller send inn dette angreskjemaet.

 

Har du kjøpt via Klarna Faktura, og ønsker åreturnere varene, er det viktig å ta kontakt med Brandos direkte og gi beskjedom dette. Det eneste kravet er at varene ikke er brukt. Pakk derfor varen godtinn for å unngå fraktskader.

Av sikkerhetsmessige årsaker blir tilbakebetalingenkun gjort til samme kort/konto som den opprinnelige betalingen ble gjort fra. Vedeventuell tilbakebetaling av kortkjøp krediteres kortet ditt ved hjelp av etunikt referansenummer som identifiserer transaksjonen. Kortinformasjonen eraltså ikke blitt lagret av BRANDOS.no.


Lover ogtvister
Kjøp gjennom Brandos blir i første rekke styrt avAngrerettloven og Forbrukerkjøpsloven. Brandos påtar seg dessuten frivillig åfølge eventuelle beslutninger fra Forbrukerklagenemda i forbindelse med entvist.


Personopplysninger
I henhold til Personopplysningsloven må vi be degsamtykke til at vi behandler opplysninger om deg. Alle personopplysninger dugir oss eller som vi får greie på, vil bli behandlet av Brandos i egenskap avpersonopplysningsansvarlig. Personopplysningene du gir oss kan eventuelt blibrukt for å sikre leveransene til deg, ved kredittprøving, og for å kunne gideg tilbud og opplysninger om vårt sortiment Opplysningene du gir oss er kuntilgjengelige for Brandos og våre nærstående selskap. Du har rett til å ta delav opplysningene som er registrert om deg. Du har alltid rett til å forlange atBrandos skal fjerne eller korrigere opplysningene som finnes om deg. Ved ågodkjenne Brandos kjøpevilkår samtykker du i ovenstående.


Mindreårige
Om du er mindreårig (under18 år) så må du ha dineforesattes godkjenning for at du kan få bestille hos oss.

Trykkfeil
Vi reserverer oss for trykkfeil og feilprissettingerpå siden og forbeholder oss retten til å avvise ordre.


7661 treff